تاریخ انتشار:۱۵ خرداد ۱۳۹۵در ۵:۳۵ ق٫ظ کد خبر:10292

انبه کاربیتی وارد بازار شد

به گزارش مکران :شهرستان میناب را با انبه و لیمو ترش می شناسند که انبه مهمترین محصول ، با سطح زیر کشت حدودا ۱۷۵۰ هکتار می باشد که به همراه شهرستان رودان ، تامین کننده انبه کشورند زمان برداشت انبه بصورت تازه خوری و رسیده نیمه ...

thumbnail.aspx__1

به گزارش مکران :شهرستان میناب را با انبه و لیمو ترش می شناسند که انبه مهمترین محصول ، با سطح زیر کشت حدودا ۱۷۵۰ هکتار می باشد که به همراه شهرستان رودان ، تامین کننده انبه کشورند
زمان برداشت انبه بصورت تازه خوری و رسیده نیمه دوم خرداد به بعد است که متاسفانه این محصول را از نیمه دوم اردیبهشت ، طی فرآیند کاربیت رسیده می کنند
بعضی از باغداران شهرستان میناب میوه انبه را نرسیده یا کال برداشت می کنند و آنها را درون جعبه همراه با مقداری کاربیت می گذارند ، گازی که از سنگ کاربیت تولید می شود در فاصله ۷۲ ساعت ، انبه را نرم و پوست آن را زرد به شکل انبه رسیده می کند و برای فروش به بازار می آورند
تعدادی از باغداران می گویند : انبه هیچ وقت روی درخت رسیده نمی شود و اگر بصورت کال برداشت نکنیم خراب میشود ،که این رو یکی از کارشناسان جهاد کشاورزی میناب تکذیب کرد و گفت: باغداران فقط به دلیل جنبه اقتصادی ، این کار را انجام می دهند و دلیل دیگری ندارد.
کاربیت هنگامی که در مجاورت هوا قرار می گیرد از خود گاز استیلن تولید می کند و خود به خود گرم می شود ، چنانچه به آن آب اضافه شود این گاز چند برابر می شود ، به گفته محققان این گاز سرطان زاست
از کاربیت در صنعت جوشکاری استفاده می شود ، براستی چه کسی محافظ سلامت مردم است ؟
باغداران وجدان داشته باشند و جان مردم را به خطر نیندازند
انبه رسیده و شیرین ، نرم است و پوستی صاف دارد. پوست چروکیده نشانه ماندگی است.
انبه کاربیتی نرم،پوست آن زرد مات و یکنواخت ،دارای لکه های سیاه و مزه پوست آن بسیار تلخ است

كلمات كليدي:

اخبار مرتبط





ارسال نظر براي اين مطلب مسدود شده است.

Go to TOP
logo-samandehi