تاریخ انتشار:۱۷ مهر ۱۳۹۵در ۸:۲۲ ب٫ظ کد خبر:12554

هرمزگان رتبه اول تولید پیاز خارج از فصل در کشور را دارد

  مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان از آغاز کشت پیاز خبر داد وگفت : امسال سطح زیر کشت پیاز در استان ۹هزارو ۳۰۸هکتار است و پیش بینی می شود از این سطح بیش از ۳۰۶هزار و ۶۰۰ تن محصول برداشت شود. به گزارش مکران از بندرعباس، ...

 

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان از آغاز کشت پیاز خبر داد وگفت : امسال سطح زیر کشت پیاز در استان ۹هزارو ۳۰۸هکتار است و پیش بینی می شود از این سطح بیش از ۳۰۶هزار و ۶۰۰ تن محصول برداشت شود.

به گزارش مکران از بندرعباس، سید رضا امیری زاده افزود:به دلیل افزایش سطح زیرکشت ، عملیات به زراعی و بهره گیری از سیستم آبیاری نوین،تولید امسال نسبت به سال قبل ۳۸درصد افزایش خواهد داشت.

وی عنوان کرد : شهرستانهای رودان ، میناب  و بندرعباس از مناطق مهم تولید پیاز خارج از فصل در استان هستند.

امیری زاده با اشاره به اینکه عمده نشاء های مورد نیاز پیاز استان در استان تولید می شود اظهار داشت: محصولات تولید شده علاوه بر تامین نیاز داخلی استان به استانهای تهران ،آذربایجان واصفهان فرستاده می شود.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان تصریح کرد : در سال های اخیر به دلیل زیان دهی محصول پیاز، کشت این محصول اقتصادی نبود اما با ایجاد باراندازهای کشاورزی بخشی از پیاز تولیدی استان به کشورهای عراق وروسیه صادر می شود که نقش مهمی در رونق اقتصادی بخش کشاورزی داشته است اما کشاورزان همچنان وضعیت کشت در سایر مناطق و اوضاع بازار محصولات را برای جلوگیری از خسارتهای احتمالی رصد کنند.

وی افزود : فصل کشت پیاز از اواسط مهر ماه آغازوتا پایان آبان ماه ادامه دارد.

انتهای پیام/

آزادکویک

اخبار مرتبط





ارسال نظر براي اين مطلب مسدود شده است.

Go to TOP