تاریخ انتشار:۰۷ مهر ۱۳۹۷در ۹:۲۳ ق٫ظ کد خبر:17919

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان:۴۰ درصد نان های تولید استان میزان نمک بیش از حد استاندارد دارند

به گزارش صبح مکران-سید حسین داودی در چهارمین جلسه شورای سلامت هرمزگان ضمن مطرح کردن این موضوع بیان داشت: احتمال می رود ۳۰ درصد از استان به فشارخون مبتلا بوده و همچنین ۸ تا درصد مردم استان به بیماری دیابت مبتلا شده باشند. داودی به طرح ...

به گزارش صبح مکران-سید حسین داودی در چهارمین جلسه شورای سلامت هرمزگان ضمن مطرح کردن این موضوع بیان داشت: احتمال می رود ۳۰ درصد از استان به فشارخون مبتلا بوده و همچنین ۸ تا درصد مردم استان به بیماری دیابت مبتلا شده باشند.

داودی به طرح توسعه سلامت استان اشاره کرد و بیان داشت: طرح توسعه سلامت که طرحی ۵ ساله بوده ، در آن تکلیف دانشگاه و استان را نسبت به سلامت مشخص کرده و مقرر شد در کارگروه های ساغ فقط در غالب پروژه های مصوب برنامه توسعه کارها را پیش ببریم و بتوانیم درصد زیادی از اهدافی که تا سال ۱۴۰۰ پیش بینی کرده را اجرا کنیم.

وی ادامه داد: گزارش عملکرد کارگروه های سلامت در بعضی شهرستان ها نشان از فعالیت خوب آنها بوده و بعضی از شهرستان های دیگر نیز نیاز هست فعالیت آنها تقویت شود و فرمانداران در رأس این کارگروه ها در شهرستان ها و با همکاری مدیران شبکه بهداشت باید موضوعات مهم شهرستانی در ارتباط با برنامه توسعه سلامت پیگیری و جلسات با کیفیتی برگزار کرده تا خروجی خوبی داشته باشند.

وی در ادامه به موضوع اهمیت میزان نمک در نان اشاره و تصریح کرد: یکی از موضوعات مهم بحث میزان نمک نان ها بوده که قبلا استاندارد میزان نمک ۸/۱ گرم در ۱۰۰ گرم نان بوده که این استاندارد مطابق دستوری که از ریاست جمهوری به کل کشور و استاندارد ابلاغ شده و سازمان استاندارد نیز ابلاغ کرده این رقم باید به عدد یک گرم در ۱۰۰ گرم نان برسد.

وی گفت: ۴۰ درصد از نان های استان که نمونه گیری از آنها صورت گرفته نمک موجود در آنها بالا بوده که قرار است در یک جلسه ای این موضوع به صورت تخصصی در کارگروه سلامت و با حضور دستگاه های مربوطه به آن پرداخته شود.

این مقام مسئول عنوان کرد: انتظار می رود ۸ تا ۱۰ درصد مردم استان نیز به دیابت دچار شده باشند و البته طبق پروژه های تحقیقاتی که صورت گرفته این میزان در بعضی از شهرستان هایی مانند بندرلنگه و بندرکنگ تا به ۱۵ درصد نیز می رسد که مردم باید سبک زندگی شان را در خصوص رفتارهای تغذیه اصلاح کنند ، میزان فعالیت فیزیکی خود را افزایش دهند. تا سلامت خود را حفظ کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در پایان بیان کرد : بیماری های غیر واگیر در سطح جامعه و در دنیا رو به افزایش است و این موضوع باعث شده در استان نیز تقریبا تمام دستگاه هایی که با سلامت مرتبط بوده درگیر کار هستند تا این موضوع مدیریت و کنترل شود.

سلامت دانش آموزان باید در اولویت کارگروه سلامت باشد

اکرمی معاون سیاسی استانداری هرمزگان نیز بیان داشت:در رابطه با بحث سلامت باید ریشه مشکلات بررسی شود و برنامه جامع سلامت و اولویت های استان مشخص گردد.

وی افزود: وظایف متولیان سلامت نیز باید با جزییات ابلاغ شود تا با برنامه به رفع مشکلات بپردازند، همچنین این اقدامات به شورای برنامه ریزی نیز اعلام شود تا در روند کار تصریع صورت پذیرد.

اکرمی بیان داشت:با توجه به شروع سال تحصیلی بهترین مکان برای توسعه و آموزش استفاده از ظرفیت های بالقوه آموزش و پرورش است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی در پایان گفت: سلامت دانش آموزان باید در اولویت کارگروه سلامت باشد.

محمدرضاقنبرپور

اخبار مرتبط





ارسال نظر براي اين مطلب مسدود شده است.

Go to TOP
logo-samandehi