تاریخ انتشار:۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۹در ۹:۱۵ ب٫ظ کد خبر:21419

آغاز برداشت سبزی های برگی در سیریک

مدیر جهاد کشاورزی سیریک آغاز برداشت سبزی های برگی در سیریک / ارگانیک بودن بارزترین ویژگی سبزی های شهرستان نکویی گفت: برداشت سبزی های برگی در سطح ۵۰ هکتار از زمینهای کشاورزی شهرستان سیریک آغاز شد. نکویی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیریک در ...

مدیر جهاد کشاورزی سیریک

آغاز برداشت سبزی های برگی در سیریک / ارگانیک بودن بارزترین ویژگی سبزی های شهرستان

نکویی گفت: برداشت سبزی های برگی در سطح ۵۰ هکتار از زمینهای کشاورزی شهرستان سیریک آغاز شد.

نکویی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیریک در گفتگو با خبرنگار آذینی با بیان اینکه برداشت سبزی های برگی در سطح ۵۰ هکتار از زمینهای کشاورزی شهرستان سیریک آغاز شده است، گفت: پیش بینی می شود تا پایان برداشت بیش از  ۳۵۰ تن سبزی از این زمین ها برداشت شود.
نکویی افزود: مهمترین سبزی های برگی و خوراکی شهرستان سیریک تره، جعفری، کاهو، تربچه، نعنا، ریحان، خردل، شوید و اسفناج است.
وی گفت : مهمترین مناطق کشت سبزیهای برگی شهرستان روستاهای کنارجو، شهید مردان، پالور، گچینه، محملیان و مهمانی است.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان سیریک تصریح کرد: این سبزیها بصورت ارگانیک و بدون استفاده از کود و سموم شیمیایی کاشته شده و علاوه بر مصرف شهرستان به شهرستان های میناب و جاسک فرستاد می شود.
نکویی گفت: با کاشت این سبزیها برای بیش از هزار و ۵۰ نفر بصورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغالزایی شده است.
گفتنی است فصل برداشت سبزی های خوراکی در شهرستان سیریک تا اردیبهشت ادامه دارد.

اخبار مرتبط





ارسال نظر براي اين مطلب مسدود شده است.

Go to TOP
logo-samandehi