
وزیر دفاع: برنامه های دولت برای توسعه سواحل مکران جدی و عملی است
وزیر دفاع: برنامه های دولت برای توسعه سواحل مکران جدی و عملی است
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: برنامه های دولت برای توسعه سواحل مکران جدی و عملی است و برای این مهم گامهای محکمی برداشته شده است.

سردار سرتیپ حسین دهقان روز پنجشنبه در نشست اقتصاد مقاومتی با حضور معاون اول رئیس جمهوری در چابهار اظهار داشت: دولت با سرمایه گذاری کلان و اجرای طرح های مهم توسعه ای در زمینه بنادر، راه آهن، پتروشیمی و غیره راه را برای توسعه سواحل مکران هموار می کند.
وی افزود: دولت کارگروه ویژه ای را برای توسعه سواحل مکران تشکیل داده است و رهبر معظم انقلاب نیز بارها بر توسعه این سواحل راهبردی تاکید فراوان کرده اند.
وی با بیان اینکه طرح های بزرگی نظیر پتروشیمی، معادن وغیره نیاز به نیروی انسانی ماهر و دانشگاهی دارد، خاطرنشان کرد: مسئولان برای ارایه آموزش های لازم و تربیت نیروی انسانی کارآزموده مراکز فنی و حرفه ای را فعال و رشته های مرتبط با بازارکار را در دانشگاه ها ایجاد کنند.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ادامه داد: مجوز فرودگاه بین المللی چابهار صادر شده است و بزودی با تلاش سازمان منطقه آزاد سرمایه گذاری برای ساخت فرودگاه انجام خواهد شد.
دهقان خاطرنشان کرد: مسئولان به نوبه خود برای توسعه سواحل مکران تلاش کنند و ما نیز سهم خودمان را برای توسعه آن بکار خواهیم گرفت تا چهره این منطقه کاملا تغییر کند.
امام جمعه مسجد مکی اهل سنت زاهدان نیز در این نشست گفت: توجه دولت تدبیروامید با اجرای طرح های بزرگ توسعه ای به استان سیستان و بلوچستان ستودنی و قابل تقدیر است
مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی اظهار داشت: دولت در طول دو سال گذشته طرح های بزرگی مانند راه آهن، توسعه بنادر چابهار، آبیاری تحت فشار، ساخت راههای ارتباطی و دهها طرح دیگر آغاز کرده است.
مدیر حوزه علمیه دارالعلوم اهل سنت زاهدان افزود: با تکمیل طرح های در دست اجرا بخشی از مشکلات این استان مرتفع می شود.
وی گفت: با همت دولت گاز به مرکز سیستان و بلوچستان و سایر شهرها خواهد رسید و مردم از این نعمت بهره مند می شوند.
وی ادامه داد: براساس اعلام مسئولان بزودی مرحله نخست طرح توسعه بندر شهید بهشتی چابهار تکمیل و قابلیت پهلوگیری کشتی های اقیانوس پیما را در این بندر اقیانوسی میسر می کند.
امام جمعه مسجد مکی اهل سنت زاهدان خاطر نشان کرد: نگاه مثبت مسئولان در هر منطقه تاثیرگذار است و این نگاه رهبر معظم انقلاب بود که با تاکید فراوان ایشان طرح های توسعه سواحل مکران در حال اجراست و نگاه سرمایه گذاران دنیا به این منطقه معطوف شده است.
مولوی اسماعیل زهی افزود: برگزاری اجلاس آیورا برای نخستین بار در ایران و بازتاب رسانه ای آن نگاههای سرمایه گذاران را به بندر چابهار و استان سیستان و بلوچستان جلب می کند.
وی ادامه داد: مسئولان برای رسیدن به اهداف اقتصاد مقاومتی در سیستان و بلوچستان باید توجه جدی به کشاورزی داشته باشند و مهمتر از آن برای خرید محصولات تولیدی آنان برنامه ریزی کنند.
وی گفت: مردم سیستان و بلوچستان از برنامه های دولت تدبیروامید حمایت می کنند و پشتیبان آن هستند.
اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری روز پنجشنبه به اتفاق وزرای دفاع، راه و شهرسازی و صنعت، معدن و تجارت برای شرکت در اجلاس آیورا به چابهار سفر کرده است.
شهرستان چابهار با ۱۳هزار و ۱۶۱ کیلومترمربع وسعت از شمال به شهرستانهای نیکشهر، قصرقند و سرباز، از شرق به کشور پاکستان، از جنوب به دریای عمان(مکران) و از غرب به بندر کنارک متصل است.
بندر زیبا و اقیانوسی چابهار در قلب منطقه مکرانِ بلوچستان از ۲ شهر به نام های چابهار و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، شش دهستان و ۵۴۹ آبادی دارای سکنه تشکیل شده است.
چابهار از توابع استان سیستان و بلوچستان در ۶۴۵ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز این استان و در ساحل دریای عمان (مکران) قرار دارد.
اخبار مرتبط

ارسال نظر براي اين مطلب مسدود شده است.