زیبائیهای “رمشک”نگینی بر گُرده محرومیت جنوب کرمان
زیبائیهای “رمشک”نگینی بر گُرده محرومیت
به گزارش مکزان به نقل ازسایت خبری-تحلیلی هلیل،اینجا هم آب،خاک و زمین حاصلخیز است،اینجا هم دست های گرم شده بر پشت نان گندم وجود دارد که به سمت همت مردان دولت دراز می شوند.
اینجا هم زیبائی دارد،اینجا هم صدا موتور های آب به گوش می رسداینجا هم آب رودخانه جاری می شود و آرامش می دهد،اینجا هم نخل و نخلستان وجود دارد،اینجا هم کودکان دست به خاک و شن می شوند و بازی کودکانه می کنند،اینجا بچه های هم تنور مادرانشان را گرم می کنند تا نان تازه سر سفره با صفا یشان بیاورد،اینجا زیبا است ولی آب به حال خود رها است و شن زارها را سیرآب می کند ولی مزرعه ای زیبا به چشم نمی خورد ،اینجا قنات هم هست ولی صدای جوشش آنها به گوش نمی رسد ،اینجا اصلا مگر گوشی می رود که صدایی بشنود.
آری اینجا رمشک و یا همان رام اشک است در جنوبی ترین نقطه استان کرمان در دل محرومیت و فقر و لی صدای پای آب به گوش کسی می رسد که به عمق ۷۰۰ کیلومتری استان کرمان سفر کند و نه اینکه در ساختمانهای شیشه ای بنشیند و بگوید که رمشک کجاست.
این هم گوشه ای از هر آنچه رمشک در دل خود برای فرزندانش به یاد گار گذاشته است .
گزارش کامل سفر سه روز هلیل به همراه مسئول گروه جهادی محمد رسول الله و خبرنگار عبور به رمشک که طی روزهای اخیر صورت گرفته منتشر خواهد شد .
این تصاویر از نعمت های خدادا دی و یا به گفته مسئولان پتانسل های رمشک تهیه شده اند ولی رمشک را از منظر تلاش های مسئولان نیز به تصویر کشیده ایم که منتشر خواهند شد.
مسئولان محترم لطفا” برای دیدن تصاویر و گزارش بعدی کمی قدرت تحملتان را بالا ببرید و تهیه کنندگان این گزارش را به زیر سوال بردن نظام و آب به اسیاب دشمن ریختن متهم نکنید شا ید به دلیل انتشار گزارش بعدی ریاست ها و مدیریت ها زیر سوال بروند ولی خواهشا” وکیل مدافع نظام نشوید.
یاد آور می شود،دهستان رمشک با بیش از ۱۳ هزار نفر جمعیت در فاصله ۱۶۰ کیلومتری شهرستان قلعه گنج واقع شده و آخرین ابادی دارای سکنه آن بیش از ۷۰۰ کیلومتر با مرکز استان کرمان فاصله دارد که به گفته مسئولان فرهنگی پیشانی و خاکریز فرهنگی جنوب کرمان محسوب می شود.
ارسال نظر براي اين مطلب مسدود شده است.