عسکری زاده رییس کمیسیون بودجه شورای شهر بندرعباس عنوان کرد:در روند اجرای پروژه ها باید احتمام بیشتری به خرج داده شود
به گزارش مکران مجید عسکری زاده عضو شورای شهر بندرعباس اظهار کرد: در ساخت نمادها باید به فرهنگ بومی هرمزگان نیز توجه شود.
وی افزود؛ بهتر است در این خصوص از تمام جوامع هنری و فرهنگی و دانشگاهی دعوت شود تا نظرات کارشناسان هم پرسیده شود و بر اساس کار حرفه ای فعالیت های فرهنگی انجام شود.
عسکری زاده در رابطه با باغ پرندگان گفت: در ساخت باغ پرندگان نظارتی وجود نداشته است؛ در آخرین بازدیدی که از این پروژه داشتم وضعیت جالبی نداشت.
این عضو شورای پنجم از کشت درختان “کنو کارپوس” انتقاد کرد و خواستار جایگزین کردن آن ها با درختان و یا درختچه های بومی منطقه شد.
وی عنوان کرد: از این رو باید در روند اجرای پروژه ها باید احتمام بیشتری به خرج داده شود.
شیخ عامری عضو دیگر شورا نیز افزود؛ تندیس ها و المان های شهری باید معرف فرهنگ و تمدن آن باشند و یادآور تاریخ منطقه مورد نظر باشند.
وی اظهار کرد؛ برای این که مشکلات پیش آمده تکرار نشود بهتر است از هنرمندان و بزرگان فرهنگی و دانشگاهی و ایده و نظرشان استفاده شود، حلقه گمشده ای که تا کنون مفقود مانده است و برای این که نتیجه و خروجی مناسبی داشته باشیم؛ نیازمند مدیریتی واحد در مورد آن هستیم.
اسلام باوقار رئیس شورای شهر نیز گفت:تمام المان های شهری باید در یک سازمان طراحی و با نظرات کارشناسان فن تولید و پس از آن توسط شهرداری و یا سازمان مربوطه اجرا شود.
فیصل دانش نایب رئیس شورای پنجم شهر بندرعباس در خصوص “پروژه ها” و المان های شهری اظهار داشت؛ نگاه شورا و کمیسیون ها در مورد آن ها نظارتی است.
وی افزود: در جلسات شورا علی الخصوص آن هایی که در رابطه با پروژه ها می باشند بهتر است مدیران و یا شهرداران نیز حضور داشته باشند و از پروژه های خود دفاع کنند، و این کا به سود شورا و شهرداری است زیرا با همفکری به نتیجه بهتری دست می یابیم.
دانش گفت:در مصوبات شورا باید رفتارهایی داشته باشیم که از نظر حقوقی شائبه ای ایجاد نکند.
محمدرضا قنبرپور
ارسال نظر براي اين مطلب مسدود شده است.