مدیرکل دامپزشکی هرمزگان: جهاد شبانهروزی کارکنان دامپزشکی برای سلامت جامعه
مدیرکل دامپزشکی هرمزگان گفت: سلامت و بهداشت مردم از اهمیت بالایی برخوردار است بهطوریکه خطقرمز این اداره است، شبانهروزی در تلاش هستیم بتوانیم سلامت جامعه را ایمن کنیم.
به گزارش پایگاه خبری مکران، مصطفی فخرآبادی در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته دامپزشکی با اشاره به تاریخچه تشکیل سازمان دامپزشکی اظهار کرد: یکصدسالگی یک قرن خدمترسانی دامپزشکی در خدمت رشد تولید ملی است گفت: این سازمان تحت عنوان «دفع آفات حیوانی» در دیماه سال ۱۳۰۳ بهمنظور مبارزه با بیماری طاعون گاوی در کشور بود که خسارت بسیار سنگینی را بر دوش دامداران کشور گذاشت. در سال ۱۳۳۷ اولین پست دامپزشکی در هرمزگان تاسیس شد.
مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان با بیان اینکه بعضی از مأموریت اداره کل دامپزشکی را صرفاً درمان یک دام بدانند؛ اما اینگونه نیست و این اداره کل فراتر از این، در بحث بهداشت تلاش میکند و نقش مؤثری دارد؛ لذا در صورت کمرنگشدن یا حذف دامپزشکی، بدون شک بخشی بزرگی از سلامت جامعه به خطر میافتد.
فخرآبادی به فعالیت اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان در حوزه بهداشت و سلامت جامعه تصریح کرد: در زمینه تولید، حضور فعال داریم و طبق سازمان جهانی دام، بهعنوان یک سازمان معتبر و علمی چنین بیان میکند که؛ «اگر خدمات دامپزشکی بهصورت مستمر ادامه پیدا کند میتواند باعث افزایش ۲۵ درصدی رشد شود.» این دادههای ما نیست؛ بلکه در سطح جهان است که معتقدند دامپزشکی را به این اسم میشناسند که میتواند با ارائه خدمات باعث افزایش تولید شود.
وی تصریح کرد: اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان بهعنوان یک مجموعهای که جامعه جهانی، تمامی محصولاتی که منشأ دامی دارد را حتماً تأییدیه دامپزشکی نیاز دارد در حوزه صادرات نیز دخیل است. تأکید بر اینکه سلامت مردم، خطقرمز این اداره کل است، تصریح کرد: نظارت بهداشتی بر ۱۸ میلیون قطعه پرنده در کشتارگاهها صورت گرفت. همچنین در قرنطینه بندر شهید رجایی نیز از ۵۳۰ هزار تُن فرآوردههای خام دامی نمونهبرداری بهداشتی شده که در صورت سلامت و تأیید، این محصول ترخیص و وارد کشور شد.
ارسال نظر براي اين مطلب مسدود شده است.