جزییات دستگیری مدیرعامل شرکت بهنام خودرو در امارات
مدیرعامل شرکت «بهنام خودروسازان جنوب هرمزگان» در امارات بازداشت شده است. همان شرکتی که با کلاهبرداری صدها میلیاردی بیش از یک هزار نفر در این استان شاکی دارد.
به گزارش پایکاه خبری مکران، معاون امور بینالملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، ...
مدیرعامل شرکت «بهنام خودروسازان جنوب هرمزگان» در امارات بازداشت شده است. همان شرکتی که با کلاهبرداری صدها میلیاردی بیش از یک هزار نفر در این استان شاکی دارد.
به گزارش پایکاه خبری مکران، معاون امور بینالملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، طی نامهای به وزیر امور خارجه خواستار تسریع و پیگیری ویژه استرداد «بهنام نجفی» متهم به کلاهبرداری سازمان یافته به ایران شد. این خبری بود که شنبه ۲۹ اردیبهشت ماه جاری در رسانه های مختلف منتشر شد و شاکیان هرمزگانی با دیدن این خبر نور امیدی بر دلشان روشن شد که با استرداد این متهم فراری به زودی به سرمایهشان خواهند رسید.
یک هزار و ۲۸۴ نفر در هرمزگان درشرکت بهنام خودرو با پرداخت قریب به ۱۰هزار میلیارد ریال ثبت نام کردند که پس از ۶۰ روزه کاری، منتظر تحویل خودروهایشان بودند.
خریداران بدون اینکه بدانند این شرکت صوری است با خیال راحتو با اعتماد به سخنان هیات مدیره مبنی بر اینکه خودروها از شرکت معتبر خودروسازی، درموعد اعلام شده تحویل می شود و در صورت عدم تحویل در زمان مقرر به سود پولشان خواهند رسید، با انتخاب خودرو، مبلغ مورد نیاز را به حساب بهنام نجفی و نزدیکانشان واریز میکردند.
به گفته مالباختگان، بهنام خودرو به همراه شرکا در هرمزگان از اوایل سال ۱۴۰۱ در سایت و گروههای مجازی اقدام به تبلیغ و فروش خودرو میکرد. عدهای نیز با ثبتنام، خودروها را تحویل میگرفتند و عده ای دیگر به صورت تهاتری پول را به حساب این فروشندگان خودرو واریز و سودشان را دریافت میکردند.
تا اینکه پس از جلب اعتماد، در بهمن ماه ۱۴۰۱، دفتر شرکت بهنام خودروسازان جنوب در چهارراه پردیس بندرعباس دایر شد. خریداران با تصور بر ارزان بودن خودروها به نسبت بازار خودرو و تحویل زود هنگام به این دفتر مراجعه کردند.
یکی از مالباختگان که در ۱۹و ۲۳ بهمن ماه سال ۱۴۰۱ اقدام به خرید دو دستگاه خودروی پژو پارس ۷۸۰ میلیون تومانی کرده بود در گفتگو با صبح ساحل بیان داشت: پس از مشاهده قیمتها و شنیدن سخنان مثبت اطرافیان در رابطه با این شرکت، به ذهنم خطور نمیکرد که در دام کلاهبردار گرفتار شوم اما متاسفانه به تله تیم شیادی این شرکت افتادم که قرار بود حواله خودروها در ۹ خردادماه ۱۴۰۲ تحویل بگیرم.
وی ادامه داد: در روز مقرر به ما اعلام کردند که سند در رهن است و چند روز دیگر به دستمان میرسد. وعدههایشان تا ۱۸ خرداد ادامه داشت تا اینکه ۲۳ خرداد به همراه چند نفر از خریداران به دفتر شرکت مراجعه کردیم و آنجا مطلع شدیم که روز قبل دفتر را تعطیل کردند و متواری شدند.این مرد جوان تصریح کرد: پس از مدتی در گروه مجازی تلگرام که اعضای هیئت مدیره تشکیل داده بودند بیان داشتند که خریداران شکایت نکنند و این مشکل حل خواهد شد، اما ما در ۲۵ خردادماه به دادگستری و دفاتر قضایی مراجعه و شکایت خود را مطرح کردیم.
وی ادامه داد: روز اول ۱۰۰ نفر، روز دوم ۱۵۰ نفر شکایت کردند و به مرور زمان این شکایتها به یکهزار و ۲۸۴ نفر از این شرکت خودرویی رسید که حدود ۳۵۰ نفر از شاکیها از داماد بهنام نجفی شکایت کردند.
این مالباخته در خصوص دستگیری بهنام نجفی گفت: در اواخر تیرماه ۱۴۰۲ رییس هیات مدیره در دبی دستگیر شد و پس از ۴۵ روز به علت عدم ارائه مستندات لازم به دستگاه قضایی آنجا، آزاد شد. در این ارتباط اوایل آبانماه سال گذشته من و اکثر مالباختگان وکیل بین المللی اختیار کردیم که این کلاهبردار به ایران استرداد یابد، مدتی بعد با کمک وکیل و مدارکها، این متهم دوباره در امارات بازداشت شد.
وی افزود: روند رسیدگی به پرونده ادامه داشت تااینکه در سفر اژهای رییس قوه قضاییه به استان، این موضوع بیان شد، سپس خبردار شدیم معاون امور بین الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، طی نامهای به وزیر امور خارجه خواستار تسریع و پیگیری ویژه استرداد «بهنام نجفی» به ایران شدند.
این مالباخته تصریح کرد که در بین مالباختگان افرادی هم حضور دارند که واسطه بین خریدار و فروشنده بودند یا اینکه افرادی پولشان را به حساب متهمان واریز می کردند تا سود پولشان را بگیرند.
به نوشته صبح ساحل، غریبآبادی معاون امور بین الملل قوه قضائیه طی نامهای به وزیر امور خارجه با اشاره به افزایش تعداد شاکیان نجفی، گفت: متهم نزدیک به ۱۰ هزار میلیارد ریال کلاهبرداری کرده است و ۱۲۸۴ نفر تا اردیبهشتماه سال ۱۴۰۲ نسبت به طرح شکایت علیه این متهم و شبکه مرتبط با نامبرده اقدام کردهاند.
معاون امور بینالملل قوه قضائیه ادامه داد: متهم از طریق ثبت شرکت صوری در امارات موفق به اخذ اقامت موقت شده است و ۱۸ نفر از شرکا و معاونین وی که تاکنون موفق به فرار از کشور نشدهاند، بازداشت شدند.
غریب آبادی در ادامه با اشاره به اهمیت این پرونده، تاکید کرد: موضوع استرداد این متهم که گفته می شود در بازداشت نیز به سر می برد با توجه به تعداد بالای شاکیان و مالباختگان و آثاری که رفتار مجرمانه وی بر امنیت روانی جامعه داشته است، نیاز به پیگیری ویژه دارد. وی از وزیر امور خارجه درخواست کرد تا با بهکارگیری ظرفیتهای لازم و ویژه وزارت امور خارجه در این رابطه، اقدام فوری و جدی در استرداد این کلاهبردار و معرفی وی به پیشگاه عدالت به عمل آید.
ارسال نظر براي اين مطلب مسدود شده است.