۲۶۲ کلاس درس تخریبی در شهرستان میناب
به گزارش خبرنگار مکران ، با حضور مدیرکل نوسازی مدارس استان کلنگ مدرسه ۶ کلاسه در روستای دودو بخش بندزرک میناب به زمین زده شد.
قاسمی مدیرکل نوسازی مدارس استان در این مراسم گفت: ۸۵ مدرسه تخریبی با ۲۶۲ کلاس درس در شهرستان میناب وجود دارد که مبلغی بالغ بر ۵۲ میلیارد تومان برای تخریب و احداث آنها لازم است.
وی افزود: دبستان ۶ کلاسه شهید دستغیب روستای دودو یکی از همین مدارس تخریبی است که امروز کلنگ احداث آن به زمین زده شد تا پس از تخریب کار ساخت شروع شود .
قاسمی ادامه داد که: این دبستان در زمینی به مساحت ۲ هزار و پانصد متر مربع و با اعتبار ۸۱۲ میلیون تومان توسط بنیاد برکت در کوتاه ترین زمان احداث خواهد شد.
مدیرکل نوسازی مدارس اضافه کرد که : طی سه سال گذشته ۵۱۱ کلاس درس تخریب و بازسازی شده و در حال حاضر ۱۶۶ پروژه با ۸۱۱ کلاس درس در استان با اعتباری بالغ بر ۱۳۵ میلیارد تومان در نوبت تخریب و بازسازی هستند .
ارسال نظر براي اين مطلب مسدود شده است.