کشف آجیل قاچاق در شهرستان میناب

فرمانده نیروی انتظامی شهرستان میناب از کشف ۱۰ تن و ۶۹۰ کیلو آجیل قاچاق به ارزش دو میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد. سرهنگ مجید حاجی زاده گفت: در پی دریافت خبری مبنی بر اینکه تعدادی کامیون محموله قاچاق را از سواحل بندر کوهستک بارگیری و قصد انتقال به بندرعباس دارند ، بلافاصله موضوع

فرمانده نیروی انتظامی شهرستان میناب از کشف ۱۰ تن و ۶۹۰ کیلو آجیل قاچاق به ارزش دو میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ مجید حاجی زاده گفت: در پی دریافت خبری مبنی بر اینکه تعدادی کامیون محموله قاچاق را از سواحل بندر کوهستک بارگیری و قصد انتقال به بندرعباس دارند ، بلافاصله موضوع پیگیری شد که در یک ایست و بازرسی مقطعی در محور میناب – بندرعباس ، از دو دستگاه کامیون مقدار ۸ تن و ۱۹۰ کیلوگرم مغز بادام ، ۲ تن ۸۶۰ کیلوگرم بادام و ۶۴۰ کیلوگرم گردو کشف و ضبط شد و در این راستا ۳ متهم دستگیر شدند.
وی افزود: پلیس با اجرای طرح های امنیت اجتماعی و مبارزه با قاچاق کالا ، با این پدیده شوم به صورت قاطع ، قانونی و بدون اغماض برخورد می کند.
بندر کوهستک در ۵۰ کیلومتری شهر میناب واقع شده است.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰