کد خبر : 10473
دیدگاه‌ها برای فرماندار بم:خرمای بم به بازار های چین راه می یابد بسته هستند
تاریخ انتشار : دوشنبه 13 ژوئن 2016 - 19:25

فرماندار بم:خرمای بم به بازار های چین راه می یابد

فرماندار بم:خرمای بم به بازار های چین راه می یابد

فرماندار بم: خرمای بم به بازارهای چین راه می یابد فرماندار بم گفت: محصول خرمای بم می‌تواند بخشی از نیاز بازارهای چین را تامین کند. به گزارش روابط عمومی فرمانداری بم، رضا اشک ظهر امروز در حاشیه سفر سفیر چین به شهرستان بم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مراوداتی بین ایران و چین از قدیم

فرماندار بم: خرمای بم به بازارهای چین راه می یابد

فرماندار بم گفت: محصول خرمای بم می‌تواند بخشی از نیاز بازارهای چین را تامین کند.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری بم، رضا اشک ظهر امروز در حاشیه سفر سفیر چین به شهرستان بم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مراوداتی بین ایران و چین از قدیم وجود داشته که مبنای آن فرهنگی و اقتصادی بوده است.

وی افزود: شهرستان بم یکی از حلقه‌های این مراوده بوده و ما بر اساس سیاست‌های کلی دولت از حضور کارخانجات چینی در شهر استقبال می‌کنیم.

اشک عنوان کرد: امیدواریم کارخانجات چینی در بم بتوانند دانش خود را بومی کنند و کیفیت و کمیت کار را بالا ببرند.

فرماندار بم افزود: در سفر رئیس جمهور چین به ایران بخشی از اسناد امضا شده مربوط به صنعت خودرو می‌شد که در این زمینه شهرستان بم انتخاب شده است.

اشک اظهار داشت: امیدواریم با حضور سفیر چین در بم این اسناد اجرایی و شرکت صنعت قطعه‌سازی خودرو در بم راه‌اندازی شود.

وی گفت: سفیر چین در ایران از شهر بم و ارگ قدیم بازدید می‌کند و این بازدید می‌تواند زمینه حضور گردشگران چینی را نیز فراهم کند.

اشک با بیان اینکه محصول خرمای بم می‌تواند بخشی از نیاز بازارهای چین را تامین کند، افزود: با حضور سفیر چین در بم انتظار داریم در بخش گردشگری و صادرات خرما تحولاتی ایجاد شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.