
همکاری دستگاه های اجرایی با شورای شهر بندرعباس افزایش یابد
رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس با بیان این مطلب افزود : در آخرین سال شورای چهارم شهر بندرعباس ، همکاری و ارتباط دستگاه های اجرایی و شورای شهر ، باید به حداکثر برسد .
به گزارش مکران از بندرعباس، پرویز سالاری که در جمع باشکوه شهروندان و میهمانان جشن بزرگ غدیر در بوستان دولت شهر بندرعباس سخن می گفت با اشاره به اهمیت همکاری و تعامل سیستم اداری و دولتی شوراهای اسلامی ، بر لزوم تداوم و گسترش این همکاری میان بخشی تاکید کرد .
وی افزود : براساس طرح جدیدی که به تصویب شوراهای اسلامی شهر بندرعباس می رسد ، مدیران دستگاه ها با حضور مستمر در صحن علنی شورا ، گزارشی از عملکرد دستگاه های متبوع خود و برنامه های آینده را به اطلاع شهروندان و نمایندگان آنان در پارلمان محلی خواهند رساند .
وی گفت : مطالبات شهروندان از نمایندگان خود در شوراهای اسلامی ، مطالبات بحقی است و مدیران ادارات ، سازمان ها و نهادها با پاسخگویی به شهروندان ، در واقع به برآورده شدن این مطالبات ، پاسخ مثبت می دهند.
سالاری افزایش رضایت مندی شهروندان از دست اندرکاران مدیریت شهری را عاملی مهم در توسعه همه جانبه و پایدار خواند و از مدیران شهری خواست با خدمت رسانی به موقع و به روز به شهروندان ، حلقه ی تعامل دستگاه ها ، شهروندان و مدیریت شهری را کامل کنند .
رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس همچنین به عملکرد این شورا اشاره کرد و گفت : توسعه ی امکانات در نقاط کم برخوردار شهر ازجمله سیاست های راهبردی شورای چهارم است ضمن اینکه همکاری و تعامل با دستگاه های اجرایی نیز در دستور کار این دوره شورا قرار دارد .
وی همچنین در جمع انبوه اهالی محله چاهستانی های شهر بندرعباس با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و دهه ی ولایت و امامت ، پیشرفت ، امنیت و آسایش امروز کشور را مرهون مجاهدت ، رشادت و پایداری ملت شهیدپرور ایران به ویژه رزمندگان و خانواده های معظم شهدا دانست و همگان را برای الگوپذیری از این اسوه ها دعوت کرد .
وی در ادامه حادثه غدیر را حادثه ای بزرگ در تاریخ برشمرد و اضافه کرد : نعمات ولایت و امامت ، نعمتی پایان ناپذیر است و همه مسلمانان باید از این نعمت بی پایان بهره ببرند .
به گفته رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس ، چنگ زدن به حبل متین ولایت ، عامل موفقیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است و مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی تا فتح قله ی سعادت ، راه امام ، شهداء و منویات مقام معظم رهبری را ادامه می دهند .
انتهای پیام/
آزادکویک
اخبار مرتبط

ارسال نظر براي اين مطلب مسدود شده است.