کد خبر : 12380
دیدگاه‌ها برای  اعطای تسهیلات یک میلیارد ۶۵۰ میلیون ریالی به واحدهای فناور پارک هرمزگان بسته هستند
تاریخ انتشار : یکشنبه 2 اکتبر 2016 - 17:36

 اعطای تسهیلات یک میلیارد ۶۵۰ میلیون ریالی به واحدهای فناور پارک هرمزگان

 اعطای تسهیلات یک میلیارد ۶۵۰ میلیون ریالی به واحدهای فناور پارک هرمزگان

  شورای مرکز رشد واحدهای فناور پارک علم و فناوری هرمزگان با تصویب و پذیرش تعدادی از واحدهای فناور جدید در پارک علم و فناوری هرمزگان موافقت کرد. به گزارش مکران از بندرعباس،  پویان ادیبی مدیر مرکز رشد واحدهای فناور پارک علم و فناوری هرمزگان با بیان این مطلب به تشریح مصوبات پنجمین جلسه شورای

 

شورای مرکز رشد واحدهای فناور پارک علم و فناوری هرمزگان با تصویب و پذیرش تعدادی از واحدهای فناور جدید در پارک علم و فناوری هرمزگان موافقت کرد.

به گزارش مکران از بندرعباس،  پویان ادیبی مدیر مرکز رشد واحدهای فناور پارک علم و فناوری هرمزگان با بیان این مطلب به تشریح مصوبات پنجمین جلسه شورای مرکز رشد پرداخت و گفت: این جلسات به صورت منظم و با هدف پیشبرد مسائل مربوط به واحدهای فناور برگزار می شود.

وی در ادامه از تصویب پذیرش ۹ هسته فناور جدید خبر داد و گفت: در جلسات داوری این مرکز ۹ هسته فناور با ۹ ایده محوری پذیرش شده اند که شورای مرکز رشد نیز با ارائه تسهیلات و خدمات رسانی به آنها در دوره رشد مقدماتی موافقت کرد.

ادیبی همچنین از تصویب پذیرش یک واحد فناور در دوره رشد خبر داد و گفت: پیش از این دو هسته فناور در جلسات تبدیل وضعیت وارد مرحله رشد شده بودند که شورا آن را تصویب کرد.

مدیر مرکز رشد واحدهای فناور پارک علم و فناوری هرمزگان همچنین از تصویب ارائه تسهیلات به واحدها و هسته های فناور جدید خبر داد و گفت: در این جلسه با اعطای یک میلیارد و ۶۵۰ میلیون ریال تسهیلات به واحدهای فناور موافقت شد.

موافقت با خروج  ۶ واحد و هسته فناور از مرکز رشد و تصویب آئین نامه پرداخت و بازپرداخت از دیگر مصوبات این شورا بود که پویان ادیبی به آن اشاره کرد.

انتهای پیام/

آزادکویک

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.