معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری قشم در مراسم زنگ شکوفه ها: برای پیشرفت نیازمند تقویت منابع انسانی هستیم

معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری قشم در مراسم زنگ شکوفه ها: برای پیشرفت نیازمند تقویت منابع انسانی هستیم به گزارش مکران :معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری قشم گفت: مطالعات نشان می دهد بین پیشرفت و توسعه یک کشور با سطح منابع انسانی آن ارتباط مستقیمی وجود دارد. مصطفی غلامپور در آئین جشن شکوفه های شهر قشم اظهار
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری قشم در مراسم زنگ شکوفه ها: برای پیشرفت نیازمند تقویت منابع انسانی هستیم
به گزارش مکران :معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری قشم گفت: مطالعات نشان می دهد بین پیشرفت و توسعه یک کشور با سطح منابع انسانی آن ارتباط مستقیمی وجود دارد.
مصطفی غلامپور در آئین جشن شکوفه های شهر قشم اظهار کرد: سرمایه گذاری در حوزه آموزش و پرورش، تخصیص اعتبارات همراه با برنامه ریزی علمی به تربیت نسلی فرهیخته و تامین نیروی انسانی کارآمد در کشور کمک کند. او از خانواده ها خواست؛ به معلمان در تعلیم و تربیت بچه ها کمک کنند و نگذارند همه مسولیت پرورش بچه ها بر عهده معلمان باشد. غلامپور گفت: بچه ها تنها ساعات محدودی از شبانه روز در اختیار معلم هستند و وظیفه خانواده در چرخه آموزش نباید مورد غفلت قرار گیرد.
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری قشم در بخش نخست سخنان خود از رشادت های رزمندگان کشور در ۸ سال دفاع مقدس یاد و خاطر نشان کرد: در گذشته هر گاه دشمنان به کشور حمله کردند، بخشی از خاک این مملکت به یغما رفت. غلامپور تصریح کرد: در جنگ ۸ ساله ایران و عراق، نظام جمهوری اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی (ره ) و پشتیبانی بی نظیر مردم در یک سو و تمام دنیا در سوی دیگر قرار داشت اما با دلاوری های رزمندگان در جنگ ۸ ساله یک وجب از خاک کشور به دست دشمنان نیفتاد. او گفت:: رشادت و از خود گذشتگی مردم و اعتقاد قلبی به امام راحل، به خلق حماسه ی کم نظیری انجامید که سال ها برای تبیین و تشریح آن جای کار وجود دارد. معاون سیاسی اجتماعی فرماندار قشم از معلمان خواست؛ بچه ها را از سال اول مدرسه با فرهنگ ایثار و شهادت آشنا سازند. مصطفی غلامپور تاکید کرد: لازم است به مضامین دفاع مقدس در قالب نمایش، تآتر؛ نقاشی ، شعر و دیکلمه پرداخته شود. او گفت: باید از اشاعه کارهای ضعیف هنری در حوزه دفاع مقدس جلوگیری شود. غلامپور بیان کرد: متاسفانه کار برجسته وچشم گیر هنری، نمایش و کارتون کودکان، داستان و کتاب گیرا برای آشنایی نسل جدید با رشادت های دوران دفاع مقدس نداریم. به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قشم مراسم آشنایی اولیه ۲هزار و ۷۳۵ دانش آموزان کلاس اولی با عنوان جشن شکوفه ها روز چهارشنبه همزمان با سراسر کشور، با حضور مصطفی غلامپور معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری و جمعی از مسوولین در مدرسه شهدای خلیج فارس شهر قشم برگزار شد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰