کد خبر : 16994
دیدگاه‌ها برای باحضور عطاپور فرماندار کهندج صورت گرفت:بازدید از روند واگذاری زمین جهت احداث بیمارستان ۲۲۰ تختی در جاده بنگود بسته هستند
تاریخ انتشار : یکشنبه 24 دی 1396 - 11:47

باحضور عطاپور فرماندار کهندج صورت گرفت:بازدید از روند واگذاری زمین جهت احداث بیمارستان ۲۲۰ تختی در جاده بنگود

باحضور عطاپور فرماندار کهندج صورت گرفت:بازدید از روند واگذاری زمین جهت احداث بیمارستان ۲۲۰ تختی در جاده بنگود

به گزارش مکران عطاپور فرماندار کهنوج به همراه رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت ، دکتر مطهری معاونت بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت و دکتر سالاری رئیس بیمارستان کهنوج از پروژه احداث بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی این شهرستان بازدید کرد و از نزدیک روند اجرای آن را مورد بررسی قرار داد. پس از رایزنی دکتر

به گزارش مکران عطاپور فرماندار کهنوج به همراه رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت ، دکتر مطهری معاونت بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت و دکتر سالاری رئیس بیمارستان کهنوج از پروژه احداث بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی این شهرستان بازدید کرد و از نزدیک روند اجرای آن را مورد بررسی قرار داد.
پس از رایزنی دکتر حمزه نماینده پرتلاش شهرستان کهنوج و عطاپور فرماندار کهنوج در خصوص انتخاب زمین مناسب جهت واگذاری به دانشگاه علوم پزشکی جیرفت برای احداث بیمارستانی ۲۲۰ تخت خوابی در مسیر منتهی به بنگود ، ظهر امروز فرماندار کهنوج به همراه دکترقاسم زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی و دکتر مطهری معاونت بهداشت و درمان جنوب از زمین اهدایی خیر بومی بازدید کردند .
گفتنی است: بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی جدید شهرستان کهنوج به همت عبدالله بهزادی از خیرین بومی شهرستان کهنوج در زمینی به مساحت ۵ هکتار مربع و برابر با استانداردهای وزارت بهداشت و درمان، ساخته و جهت بهره برداری و اقدمات نهایی ، امروز باحضور فرماندار کهنوج ، تحویل دانشگاه علوم پزشکی جیرفت تحویل شد .قابل ذکر است رونداجرایی این پروژه از سال آینده و با تخصیص اعتبار و تعیین پیمانکار توسط دانشگاه علوم پزشکی جیرفت آغاز خواهد شد .

محمدرضا قنبرپور

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.