همکاریهای شورای شهر بندرعباس و امور مالیاتی هرمزگان گسترش می یابد
به گزارش مکران سی ویکمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر بندرعباس با دستور کار بحث وبررسی در خصوص عوارض ارزش افزوده با حضور مدیر کل امور مالیاتی استان هرمزگان و شهردار بندرعباس برگزار شد.
رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: تعامل و همکاری دستگاههای اجرایی توسعه و پیشرفت شهر را به دنبال دارد و سبب انتفاع بیشتر مردم می شود.
” اسلام باوقار” گفت: چگونگی هزینه شدن مالیاتها و عوارض دریافتی و شفاف سازی درست و به موقع باعث می شود که مردم راحتتر مالیات وعوارض پرداخت کنند و شاهد توسعه و رونق آبادانی در شهر باشیم.
شهردار بندرعباس گفت: درآمدهای شهرداری بندرعباس از محل پنج بخش اصلی شامل درآمدهای حاصل از مالیات بر ارزش افزوده، پرداختهای عمومی، درآمدهای غیرنقدی، کمیسیونهای ماده ۱۰۰ و ماده ۷۷ و همچنین پروانه ساختمانی تامین میشود.
” عباس امینی زاده” گفت: هر اندازه درآمدهای شهرداری افزایش یابد، میزان خدمات و انجام پروژههای عمرانی نیز افزایش مییابد که نتیجه آن رضایتمندی شهروندان است.
“پرویز سالاری” عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: افزایش تخصیص اعتبار به شهرداری ها باعث رونق بخشیدن به توسعه و آبادانی شهر می شود.
وی بیان کرد: شورای شهر و شهرداری با تعامل و همکاری با اداره کل امور مالیاتی به دنبال ارتقاء خدمات رسانی در محلات شهر بندرعباس می باشد و انتظاراست که امور مالیاتی در این زمینه یاری گر شهرداری باشد.
” اسماعیل بواشه” عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: از نظر شورای شهر همه ادارات و سازمان ها باید بصورت عادلانه و یکسان خدماتی به مردم ارائه کنند تا مردم رضایت داشته باشند وی وی بیان کرد: ضرورت دارد جهت آبادانی و توسعه همه جانبه و متوازن در محلات همه دستگاههای اجرایی با یکدیگر همکاری داشته باشند تا خدمات رسانی بهینه تری به شهروندان ارائه شود.
جواد بلارک، عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس
گفت: توسعه متوازن در محلات شهر بندرعباس از طریق تعامل و همکاری اداره کل امور مالیاتی با شهرداری محقق می شود.
رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر بندرعباس خاطر نشان کرد: برای اینکه پروژه های نیمه تمام شهر بندرعباس زودتر به سرانجام برسد می طلبد اداره کل امور مالیاتی عنایت ویژه ای در پرداخت به شهرداری داشته باشد.
مجید عسکری زاده، عضوشورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: شهروندان بندرعباس در پرداخت مالیات در سطح خوبی قرار دارند و باید این پرداخت مالیات در شهر و محیط زندگی آنها نمایان شود.
رئیس کمیسیون اقتصاد، برنامه و بودجه شورای شهر بندرعباس بیان کرد: تعامل امور مالیاتی با شهرداری می تواند به پرداخت مالیات کمک بیشتری کند، شهرداری بعنوان یک نهاد خدمت رسان و اجرایی می تواند کمک شایانی به توسعه و آبادانی شهر نماید البته این موضوع منوط به همکاری و تعامل بیشتر سازمان امور مالیاتی با شهرداری بندرعباس است.
آبتین امیری، عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: هر گونه دریافت عوارض از صنایع غرب بندرعباس نیازمند اصلاح قانون است و با وعده های انتخاباتی و سیاسی یا نطق نمایندگان در مجلس، ریالی از این صنایع به حساب استانی واریز نخواهد شد.
وی گفت: بیش از ۲۰ سال است که مردم هرمزگان از خود می پرسند چرا از صنایع غرب بندرعباس عوارض مناسب دریافت نمی شود و حضور این صنایع در غرب بندرعباس، چه تأثیری بر زندگی مردم این خطه دارد و این موضوع همواره به عنوان یک سوژه سیاسی مطرح بوده است و گاهی با این عنوان احساسات مردم هرمزگان بازی می شود، اما تحقق این خواسته چیزی فراتر از رایزنی سیاسی و مدیریتی است و نیازمند اصلاح قانون است.
آبتین امیری گفت: مسئولان و نمایندگان استان بجای اعتراض به اینکه چرا صنایع غرب بندرعباس عوارض پرداخت نمی کنند، می توانند با همکاری نمایندگان سایراستانهای مشابه به سمت اصلاح قوانین بروند تا قانون اجازه پرداخت عوارض را به این صنایع به حساب استان هرمزگان بدهد.
مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان در این جلسه بیان کرد: در نه ماه پارسال ۴۵میلیارد و هشتصد میلیون تومان و در نه ماهه امسال ۹۳میلیارد و نهصد میلیون تومان به شهرداری بندرعباس تخصیص یافت که ۱۰۵درصد رشد را نشان میدهد.
مریدی گفت: به شهرداریها و دهیاریهای استان در نه ماهه پارسال ۱۳۵میلیارد تومان و امسال ۲۲۵میلیارد تومان پرداخت شده است.
وی اضافه کرد: پیشبینی میکنیم تا پایان سالجاری میزان پرداختی از محل ارزش افزوده به شهرداری بندرعباس به ۱۳۰تا۱۴۰ میلیارد تومان برسد.
ارسال نظر براي اين مطلب مسدود شده است.