معین اقتصادی قلعه گنج کجاست؟؟؟ مهاجرت؛بیکاری،تشنگی سهم مردم قلعه گنج از فعالیتهای معین اقتصادی
معین اقتصادی قلعه گنج کجاست؟؟؟
مهاجرت؛بیکاری،تشنگی سهم مردم قلعه گنج فعالیتهای معین اقتصادی
کاش از جاده قلعهگنج عبور میکردند تا صدها و صدها نخل سر بریده از تشنگی و برخاک افتاده از بیآبی را ببینند و مردم محروم از رفاه را خوب نظاره کنند در این شهر هستند مردمانی که هنوز شناسنامه ندارند و طی یک هفته به غیر از تکه خمیری که زیر شنهای داغ میپزند و اسمش را نان میگذارند در سه وعده چیزی ندارندو بیشتر مردان آنها برای یافتن تکه نانی برای خانواده به جزایر خلیج فارس مهاجرت کرده اند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مکران به نقل از فارس، با توجه به وجود ظرفیتهای متنوع در جهت رشد و ترقی شهرستان قلعهگنج از جمله وجود بزرگترین کمربند معدنی افیولیتی کشور به طول ۱۷۰ کیلومتر، ظرفیت بسیار مناسب کشاورزی، تاریخی بودن این شهرستان و وجود آثار و بناهای تاریخی متعدد و … انتظاری که مردم قلعهگنج از معین اقتصادی این شهرستان داشتند، این بود که بعد از گذشت پنج سال این شهرستان مدارج ترقی را بپیماید و به شهری آباد با امکانات فراوان برای مردم تبدیل شود، اما باید گفت، صدای دهل شنیدن از دور خوش است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان نیز در مورد وجود بزرگترین کمربند معدنی کشور پیش از این در بازدید از معادن قلعهگنج گفته بود: در شهرستان قلعهگنج دو پهنه معدنی به وسعت ۲ هزار کیلومتر تعریف شده است که با برگزاری مزایده و مراحل قانونی، این معادن برای اکتشاف به بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی واگذار و یک ذخیره آهکی پیدا شده است که باید از پهنه جدا و به بنیاد واگذار شود.
متاسفانه از این پهنه بزرگ معدنی کشور بنیاد تنها در بحث یک کارخانه آهک وارد شد و در حال احداث این کارخانه است و باید گفت با وجود این پهنه بزرگ معدنی، شهر نمونه اقتصاد مقاومتی کشور، جوانان این شهرستان باید برای یافتن لقمه نان حلال به استانهای مجاور به کارگری در رستورانها و هتلها مشغول به کار باشند.
از جمله کمبودها و مشکلات محسوسی که شهروندان قلعهگنجی در درد و دلهای خود میگویند و مورد کم لطفی روبه رو بوده، میتوان به نبود آب شرب مناسب در روستاها و نبود شغل، عدم توجه به رشد تمام روستاها به طوری که میتوان گفت در بعضی از روستاها تنها همان صندوقهای توانافزای اجرا شده که آن هم مورد قبول اکثر شهروندان قلعهگنجی نیست، زیرا در هیج جای دنیا نمیتوان با این چنین مبالغی که از این صندوقها گرفته میشود شغل ایجاد کرد و بیکاری را کاهش داد.
با نگاهی که به عملکرد معین اقتصادی شهر نمونه اقتصاد مقاومتی کشور میاندازیم، معین اقتصادی اقدامات خوب و قابل تحسینی را در سطح شهرستان قلعهگنج داشته و از مسؤولان مربوطه نیز تقدیر و تشکر میشود، اما با این وجود نقدهایی هم به عملکرد دولتمردان در این شهرستان هست که با ورود خبرنگار ما در بین مردم و گوش دادن به درد و دل این مردم محروم متوجه آنها خواهیم شد.
در یازدهمین قسمت برنامه ماه عسل با اجرای احسان علیخانی در تاریخ هفتم خرداد ۹۷ روایتی از این شهرستان به روی آنتن رفت که پس از آن واکنشهای زیادی را در سایتها و فضای مجازی به دنبال داشت.
در همین زمینه خبرنگار فارس به میان مردم این شهرستان رفت و گوشهای از درد و دل مردم این شهرستان محروم را به رشته تحریر درآورد.
دست آبادگران را در قلعهگنج خواهیم بوسید
یکی از شهروندان قلعهگنجی به خبرنگار فارس گفت: دست هر کسی که حتی یک آجر را به شهر قلعهگنج در جهت آبادانی این شهر وارد کرده است را خواهیم بوسید و قدردان زحمات آن شخص خواهیم بود.
وی ادامه داد: اقدامات بنیاد مستضعفان در قلعهگنج به نوع خودش خوب و قابل ستایش بوده، اما با این وضعیت باید توجه کرد که مردم قلعهگنج از گذشته دور تا حال هنوز در عذاب هستند و متاسفانه با گذشت ۴۰ سال از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در شهرستان قلعهگنج هنوز از فقر، بیکاری، مشکلات کشاورزان، نبود بهداشت، نداشتن بیمارستن مجهز رنج میبرند.
تولید شیری که مردم منطقه توان خرید آن را ندارند
یکی دیگر از شهروندان قلعهگنجی با بیان اینکه نمره معین اقتصادی این شهرستان از نظر شهروندان قابل قبول نیست، میگوید: در قلعهگنج یک مجتمع پرورش بز مورسیای ۳ هزار راسی راهاندازی شده است که هزینه ساخت آن نیز هنگفت بوده است.
وی افزود: نکته جالب توجه آن نیز این است که شیر این بزها به قدری گران است که مردم منطقه قدرت خرید آن را ندارند و پنیر این بزها با قیمتی حدود کیلویی ۵۰ هزار تومان در تهران فروخته خواهد شد.
مردم کمترین اثر را از پروژهها دیدند
این شهروند قلعهگنجی میگوید: مردم از پروژههای در دست اجرا در این شهر کمترین اثر را دیدهاند و بیشتر به صورت حرف و یا فقط تبلیغاتی بوده، این شهرستان به عنوان پایلوت اقتصاد مقاومتی در کشور هنوز مردم آن در فقر و بدبختی دست و پا میزنند.
وی ادامه داد: به دلیل عدم رضایتمندی شهروندان از طرحهای اجرایی در شهرستان و عدم بهرهمندی بسیاری از روستاهای این شهرستان از ابتداییترین امکانات زندگی و زیرساختی از جمله، آب شرب مناسب، عدم توجه به بحث ورزش جوانان، پایین بودن وضعیت بهداشتی روستاها، بیکاری و مهاجرت جوانان به شهرهای اطراف برای داشتن شغل مناسب، داشتن رفاه اجتماعی و … از انبوه مشکلاتی است که در برنامههای مختلف تلویزیونی تبلیغات گسترده از آن خواهد شد.
این شهروند قلعهگنجی ادامه داد: در شهر نمونه اقتصاد مقاومتی کشور هستند مردمانی که هنوز شناسنامه ندارند و طی یک هفته به غیر از تکه خمیری که زیر شنهای داغ میپزند و اسمش را نان میگذارند در سه وعده چیزی ندارند که به همراش بخورند.
کاش از جاده قلعهگنج عبور میکردند
وی افزود: از ثروت سرزمینی به نام قلعهگنج چه کسانی بهره میبرند و چه کسانی می خواهند مدعی شوند که قلعهگنج را به بهشت تبدیل کردهاند، از محرومیت قلعهگنج همین بس که ادعا میکنند محرومیتش را به رفاه مبدل کردهاند، کاش از جاده قلعهگنج عبور میکردند تا صدها و صدها نخل سر بریده از تشنگی و بر خاک افتاده از بیآبی را ببینند و مردم محروم از رفاه را خوب نظاره کنند.
یک شهروند قلعهگنجی دیگر نیز میگوید: کپر برای ما چیزی نوبر نبود و قطعا یادآور کودکان است که در این شهرستان بر اثر نبود بیمارستان مجهز بر اثر نیش عقرب جان خود را از دست دادهاند، ما مردم قلعهگنج فقط بینندههای خوبی که از دور مشاهده میکنیم، هستیم و هنوز در همان وضعیت چند سال پیش خود به سر میبریم.
گزارش از عباس محمدی
ارسال نظر براي اين مطلب مسدود شده است.