تاریخ انتشار:۰۷ خرداد ۱۳۹۸در ۹:۱۱ ق٫ظ کد خبر:19347

عسل کوهی بشاگرد همتا ندارد

ماه رمضان سال جاری همزمان با برداشت عسل در بشاگرد بوده به همین دلیل مردمان متدین این منطقه از این فرصت بهره جسته و هر روزه عسل تازه را زینت بخش سفره های افطار و سحری خود کرده اند. به گزارش مکران؛عسل به عنوان ماده ...

ماه رمضان سال جاری همزمان با برداشت عسل در بشاگرد بوده به همین دلیل مردمان متدین این منطقه از این فرصت بهره جسته و هر روزه عسل تازه را زینت بخش سفره های افطار و سحری خود کرده اند.

به گزارش مکران؛عسل به عنوان ماده ای مغزی دارای خاصت های ویژه ای بوده که خوردن آن برای تمام افراد جامعه توصیه می شود این ماده شگفت انگیز برای پیشگیری از حملات قلبی، التیام زخم‌ها، و افزایش انرژی بدن و…. بسیار مفید بوده به طوری که بسیاری از ورزشکاران خوردن روزانه یک قاشق از این ماده مفید در برنامه هایشان جای دارد.

شهرستان بشاگرد در استان هرمزگان با دارا بودن کوهستان های سر به فلک کشیده و پوشش گیاهان خاص منطقه ای بکر برای پیدایش عسل های کوهی به شمار می رود به طوری که با آغاز فصل بهار در میان کوه ها و جنگل های این منطقه عسل های طبیعی مشاهده می شود.

اقصی نقاط بشاگرد با دارا بودن تنوع گیاهان دارویی و رطوبت کم منطقه ای بکر برای کندوسازی زنبوران عسل است به طوری که در فصل بهار میان تخته سنگ ها و یا روی درختان کنار، کهور و درختان کوهی این منطقه عسل های طبیعی مشاهده می شود.

اگر بشاگرد زمستان های پر بارشی داشته باشد و درختان و گیاهان آن سر سبز شده باشد عسل های با کیفیت تر را زنبوران عسل تولید می کنند نکته جالب عسل های بشاگرد که آن را محبوب در کشور و یا حتی جهان کرده این است که در ساخت عسل ها هیچ گونه دخالت انسانی صورت نمی پذیرد و به صورت سنتی زنبوران عسل برای خود کندو می سازند.

مردمان دیار بشاگرد عسل های مرغوب را در ماه های اردیبهشت، خرداد و آبان برداشت می کنند و علاوه بر تامین بازارهای داخلی به کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز صادر می کنند.

ماه رمضان سال جاری همزمان با برداشت عسل در بشاگرد بوده به همین دلیل مردمان متدین این منطقه از این فرصت بهره جسته و هر روزه عسل تازه را زینت بخش سفره های افطار و سحری خود کرده اند به طوری که همزمان با پخت انواع شیرینی جات سنتی از عسل به عنوان شهد استفاده می کنند.

لگیمات، رنگینک، فرنی، خمفروش، خرما دیشو، ساگو ، حلوای انگشت پیچ، نشا، نان برزه، خرک از شیرینی های سنتی هرمزگان به شمار می رود که از عسل های تازه و مرغوب بشاگرد برای تولید و تزیین آن استفاده می کنند.

اخبار مرتبط





ارسال نظر براي اين مطلب مسدود شده است.

Go to TOP
logo-samandehi