راهپیمایی روز قدس در هرمزگان باشکوهتر از سالهای قبل برگزار شد

مردم روزه دار هرمزگان همزمان با روز جهانی قدس انزجار خود را از رژیم صهیونیستی را فریاد زدند. در شهر بندرعباس هم مردم انقلابی و ولایتمدار دوشادوش مردم سایر کشور در راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت کردند. مردم روزه دار هرمزگان همزمان با روز جهانی قدس انزجار خود را از رژیم صهیونیستی را فریاد زدند.
مردم روزه دار هرمزگان همزمان با روز جهانی قدس انزجار خود را از رژیم صهیونیستی را فریاد زدند.
در شهر بندرعباس هم مردم انقلابی و ولایتمدار دوشادوش مردم سایر کشور در راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت کردند.
مردم روزه دار هرمزگان همزمان با روز جهانی قدس انزجار خود را از رژیم صهیونیستی را فریاد زدند.
به گزارش خبرنگار فارس از بندرعباس با فرمان امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران آخرین جمعه از ماه مبارک رمضان بعنوان روز جهانی قدس نام گرفته است که در این روز تمام ملت های آزاده ی جهان با اعلام انزجار از رژیم صهیونیستی به حمایت از فلسطین می پردازند.
در شهر بندرعباس هم مردم انقلابی و ولایتمدار دوشادوش مردم سایر کشور در راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت کردند.
این مراسم از ساعت ۱۱ با تلاوتی آیاتی چند از کلام الله مجید و نواخته شدن سرود ملی جمهوری اسلامی ایران از بوستان شهید دباغیان آغاز و تا مسجد جامع بندرعباس محل برگزاری نماز جمعه ادامه داشت.
مردم بندرعباس با حضور پرشور خود در راهپیمایی روز قدس ضمن اعلام برائت از اعمال وحشیانه ی رژیم اشغالگر قدس و دفاع از ملت مظلوم فلسطین مخالفت خود را با طرح معامله ی قرن اعلام کردند
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰