کاهش مصرف آب در ۳۳ درصد از دستگاه های اجرایی استان / ۲۴ درصدِ ادارات افزایش مصرف داشته اند
در حال حاضر ۳۳ درصد از دستگاه های اجرایی استان در سه ماهه اول سال ۹۸ نسبت به مدت مشابه سال قبل، بین ۲۰تا۷۰ درصد و ۲۳درصد ادارات هم کاهش مصرف بین ۱۰تا۲۰درصدی را داشته اند. همچنین کاهش مصرف در ۲۰ درصد از دستگا های اجرایی استان بین صفر تا ۱۰ درصد بوده و ۲۴ درصد از ادارات نیز علی رغم محدودیت منابع آبی افزایش مصرف داشته اند.
امین قصمی گفت:در سال ۹۷ حدود ۴ هزار پکیج کاهنده مصرف در منازل مشترکینی که مصرف بالای الگو داشته اند، توسط تیم اجرایی و با هزینه آبفا نصب شده است و امسال نیز فرآیند خرید و نصب ۶ هزار پکیج کاهنده مصرف را در دست اجرا داریم.
مدیرعامل آبفای هرمزگان در نشست خبری ظهر امروزکه به مناسبت هفته صرفه جویی برگزار شد؛ با اشاره وضعیت منابع آبی استان گفت: : در حال حاضر نیاز آبی استان ۴ هزار و ۴۵۰ لیتر برثانیه است در حالی که ظرفیت موجود ۳ هزار و ۴۵۰ لیتر است که ۹۹۰ لیتر بر ثانیه کمبود آب داریم.
امین قصمی افزود: برای جبران این میزان کمبود، استراتژی های خاصی را در سه حوزه مختلف مدیریت مصرف و تقاضا(مدیریت مصرف)، کاهش هدررفت آب و انجام اقدامات سازه ای تعریف کرده ایم.
وی خاطرنشان کرد: در بخش مدیریت مصرف، اقداماتی نظیر نصب پکیج های کاهنده مصرف، اقدامات فرهنگی و آموزشی، جلب مشارکت های مردمی، برگزاری جشنواره های نخستین واژه آب، کارناوال های دانش آموزی و… اجرا شده است.
به گفته قصمی؛ در سال ۹۷ حدود ۴ هزار پکیج کاهنده مصرف در منازل مشترکینی که مصرف بالای الگو داشته اند، توسط تیم اجرایی و با هزینه آبفا نصب شده است که در نتیجه آن متوسط مصرف این مشترکین از ۱۶ متر مکعب در ماه به ۱۳ مترمکعب رسیده و در مجموع به میزان ۱۸٫۶ درصد کاهش مصرف را شاهد بودیم.
وی افزود: امسال نیز فرآیند خرید ۶ هزار پکیج کاهنده مصرف را در دست اجرا داریم که مشترکین می توانند از طریق سامانه تلفنی ۱۵۲۲ نسبت به نصب تجهیزات کاهنده مصرف اعلام آمادگی کنند.
نصب ابزار کاهنده مصرف در ۶۰ مدرسه استان
قصمی در ادامه از نصب شیرآلات کاهنده مصرف در ۶۰ مدرسه بزرگ استان با اعتبار ۶۰۰ میلیون تومان در هفته صرفه جویی در مصرف آب خبر داد. وی با بیان اینکه مراکز با تراکم جمعیت بالا از جمله مدارس و دانشگاه ها به عنوان نقاط هدف ما بودند، افزود: در سال گذشته با نصب ۱۳۹ شیر کاهنده مصرف در دانشگاه هرمزگان، مصرف آب این مجموعه آموزشی از ۲۸ مترمکعب در ماه به ۱۶ مترمکعب کاهش یافته است.
مدیرعامل آبفای استان گفت: جداسازی ۶۱ انشعاب فضای سبز شهری و خرید و جایگزینی پکیج های تصفیه پساب برای آبیاری فضای سبز از جمله برنامه اساسی آبفا برای کاهش میزان مصرف آب است.
وی همچنین به اقدامات سازه ای آبفا اشاره کرد و گفت: اجرای چند طرح آبرسانی بزرگ در برخی شهرهای بحرانی استان را در دست اجرا داریم که این طرح ها شامل طرح آبرسانی جگین- بشاگرد، آبرسانی به رویدر، کهورستان و بندرخمیر، آبرسانی به بستک و جناح از طریق آب شیرین کن بندر چارک و تکمیل فازهای بعدی آب شیرین کن بندرعباس است.
احداث آب شیرین کن ۴۰ هزار مترمکعبی در بندرعباس
قصمی افزود: با تکمیل فاز دوم آب شیرین کن بندرعباس تا پایان تابستان امسال، ظرفیت این آب شیرین کن از ۲۰ هزار مترمکعب در شبانه روز به ۶۰ هزار مترمکعب خواهد رسید . همچنین تلاش داریم علی رغم مشکلات پیش رو (تحریم ها)، این پروژه تا پایان امسال به ظرفیت نهایی ۱۰۰هزارمترمکعب برسد.
وی اظهارداشت: همچنین احداث یک آبشیرین کن با ظرفیت ۴۰ هزارمترمکعب نیز در بندرعباس راه اندازی می شود که هم اکنون در مرحله مناقصه قرار دارد.
قصمی خاطرنشان کرد: با راه اندازی این آبشیرین کن ها، بیش از ۵۰درصد نیاز آبی شهر بندرعباس از طریق آبشیرین کن ها تامین خواهد شد.
ارسال نظر براي اين مطلب مسدود شده است.