دکتر همتی در آئین اختتامیه هفتمین جشنواره شکرگزاری انبه و یاسمین:شهرستان میناب با تولید محصولات کشاورزی متنوع تبلور اقتصاد سبز است/آب سد استقلال میناب برای رونق کشاورزی در این منطقه مورد استفاده قرار می گیرد
به گزارش مکران، استاندار هرمزگان گفت: شهرستان میناب با تولید محصولات کشاورزی متنوع تبلور اقتصاد سبز در این منطقه محسوب میشود.
دکتر فریدون همتی در آئین اختتامیه هفتمین جشنواره شکرگزاری انبه و یاسمین گل در شهرستان میناب، عنوان کرد: شهرستان میناب با تولید محصولات کشاورزی متنوع تبلور اقتصاد سبز در این منطقه محسوب میشود.
وی ادامه داد: مردم در این منطقه با قدمت و تمدن، هزاران سال است که زندگی میکنند و میناب دروازه سواحل مکران است.
استاندار هرمزگان افزود: جشنواره هایی همانند انبه و یاسمین گل به دلیل اینکه مردم در محوریت برگزاری آن قرار دارند، ماندگار شده اند.
همتی تصریح کرد: استعدادهای طبیعی شهرستان میناب زبان زد است و این منطقه با داشتن باغات، نخلستان ها و دشت های سرسبز و زیبا و مردم پویا و فعال، بسیار پرنعمت و پربرکت است.
وی به برنامه ریزی صورت گرفته جهت استفاده از آب سد استقلال میناب برای رونق کشاورزی اشاره کرد و بیان داشت: با پیگیریهای فراوان توانستیم رویکرد وزارت نیرو را به این سمت تغییر دهیم که آب شرب شهرستان های بندر عباس و بندرخمیر به طور کامل از طریق آب شیرین کن ها تأمین شود تا بتوانیم از آب سد استقلال میناب به طور کامل برای کشاورزی در این منطقه استفاده کنیم.
استاندار هرمزگان خاطرنشان کرد: به تدریج با بهره برداری از فازهای مختلف دو آب شیرین کن در بندرعباس، میزان برداشت آب از سد استقلال میناب برای مصرف شرب بندرعباس و بندرخمیر کاهش پیدا میکند و تلاش میکنیم تا دو سال دیگر، از آب سد میناب تنها برای کشاورزی استفاده شود.
وی تأکید کرد: به دنبال این هستیم که در تمامی مناطق مستعد کشاورزی و تولید در هرمزگان با مهار روان آب ها در راستای رونق کشاورزی گام برداریم.
وی توسعه سیستم های آبیاری قطره ای و نوین برای استفاده بهینه از آب در بخش کشاورزی را از دیگر اقدامات در حال انجام در شهرستان میناب برشمرد.
استاندار هرمزگان یادآور شد: برگزاری جشنوارههای معرفی محصولات کشاورزی همراه با اجرای برنامه های فرهنگی و هنری، نشاط خوبی در مناطق مختلف ایجاد می کند و باید چنین برنامههایی تداوم یابد.
دبیر هفتمین جشنواره شکرگزاری انبه و یاسمین گل نیز در مراسم اختتامیه این جشنواره ضمن خیر مقدم، گفت : این جشنواره از همان ابتدا بصورت مردمی آغاز بکار کرده و تاکنون ادامه داشته است.
وحید مکی زاده، ترویج کشاورزی، محصول انبه و یاسمین گل را از محورهای اصلی برگزاری این جشنواره نام برد و تصریح کرد: جایگاه و کارکرد چنین آیین هایی بر این است که این جشنواره را به یک گردهمایی نخبگان تبدیل نمائیم که در جشنواره شکرگزاری انبه و یاسمین گل تا حدودی این امر محقق شده است.
وی، افزود: میناب این ظرفیت را دارد که به یک مرکز آیینی گردشگری تبدیل گردد که با تکیه بر جوامع محلی میتوان هفته گردشگری آیینی شرق هرمزگان را با محوریت جاذبه های فرهنگی و گردشگری در میناب ایجاد کرد.
محمدرضا قنبرپور
ارسال نظر براي اين مطلب مسدود شده است.