کد خبر : 23075
دیدگاه‌ها برای مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری بندرعباس معارفه شد بسته هستند
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 19 اکتبر 2021 - 23:58

مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری بندرعباس معارفه شد

مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری بندرعباس معارفه شد

مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری بندرعباس معارفه شد در مراسمی با حضور شهردار بندرعباس و مدیران روابط عمومی مناطق و سازمان‌های شهرداری، مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل این شهرداری معارفه شد. به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری بندرعباس، مهدی نوبانی در این جلسه اظهار کرد: حوزه رسانه و روابط عمومی ها فعالیت

مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری بندرعباس معارفه شد

در مراسمی با حضور شهردار بندرعباس و مدیران روابط عمومی مناطق و سازمان‌های شهرداری، مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل این شهرداری معارفه شد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری بندرعباس، مهدی نوبانی در این جلسه اظهار کرد: حوزه رسانه و روابط عمومی ها فعالیت گسترده‌تری خواهد داشت.
وی افزود: انعکاس رسانه‌ای و اجتماعی فعالیت‌های بخش‌های مختلف شهرداری از سوی روابط عمومی‌ها یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است.
شهردار بندرعباس با تاکید بر رصد مجموع رسانه‌های مجازی، مکتوب و خصوصا فضای مجازی، گفت: در شرایطی که رسانه حرف اول همه محافل را می‌زند، در این حوزه نیازمند فعالیت و جدیت بیشتر هستیم.
نوبانی ادامه داد: تمام شهروندان باید نسبت به تلاش‌های شهرداری مطلع شوند که وظیفه آن بر عهده روابط عمومی‌هاست.
شهردار بندرعباس با اشاره به ضرورت تعامل با همه رسانه‌های استان، بزرگان رسانه‌ای و فعالان این عرصه، عنوان کرد: با هیچ رسانه‌ای مشکل نداریم و در برابر رسانه‌های منتقد جبهه نمی‌گیریم.
نوبانی خاطرنشان کرد: روابط عمومی‌ها نیز باید با همین شیوه عمل کنند و در برابر انتقادات، تنها باید انعکاس اخبار صحیح و شفاف پاسخگو خواهیم بود.
این مقام مسئول همچنین عنوان کرد: رضایت جامعه هدف که همان شهروندان هستند و ایجاد آرامش با عملکرد مثبت و مسئولانه باید در دستور کار همه بخش‌های شهرداری باشد.
شهردار بندرعباس با تاکید بر توجه ویژه به حوزه روابط عمومی و تقویت امکانات و تجهیزات، تصریح کرد: شهرداری باید از روزمرگی خارج شود و روابط عمومی‌ها در این مسئله نقش مهمی دارد.
وی از روابط‌عمومی‌ها بازوی مهم شهرداری یاد کرد و افزود: آموزش تخصصی کارکنان روابط عمومی و توجه به بسته‌های تشویقی نیز باید جزو برنامه‌های مدیر جدید این حوزه باشد.
نوبانی در بخش دیگری از سخنانش نیز اظهار کرد: ارزیابی هوشمند عملکرد همه بخش‌های شهرداری در دستور کار قرار دارد.
مریم پاسالار، مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری بندرعباس نیز در این نشست اظهار کرد: بکارگیری نیروهای متخصص و نیروسازی صورت گرفته در حوزه روابط عمومی شهرداری نتیجه تلاش مدیران سابق این حوزه است.
وی با تاکید بر تعامل با رسانه‌ها تاکید کرد: احساس وظیفه در حوزه روابط عمومی باعث حفظ آبروی مجموعه می‌شود.
اضافه می‌شود، در این جلسه ضمن قدردانی از حامد رضوانی سرپرست مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری بندرعباس، مریم پاسالار به عنوان سرپرست جدید این حوزه معارفه شد.

?مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری بندرعباس


برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.