کد خبر : 2404
دیدگاه‌ها برای منابع آب شیرین در استان کرمان رو به اتمام است بسته هستند
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 14 اکتبر 2014 - 19:54

منابع آب شیرین در استان کرمان رو به اتمام است

منابع آب شیرین در استان کرمان رو به اتمام است

مدیرعامل شرکت آبفای کرمان: منابع آب شیرین در استان کرمان رو به اتمام است خبرگزاری تسنیم: مدیرعامل شرکت آبفای کرمان گفت: اکثر منابع آب شیرین در استان کرمان تقریبا تمام شده و در حال حاضر منابع محدودی در اختیار داریم که آنها نیز رو به اتمام است. نسخه قابل چاپ محمد طاهری در گفت‌وگو با

آب نوشیدن کم آبی

مدیرعامل شرکت آبفای کرمان:

منابع آب شیرین در استان کرمان رو به اتمام است

خبرگزاری تسنیم: مدیرعامل شرکت آبفای کرمان گفت: اکثر منابع آب شیرین در استان کرمان تقریبا تمام شده و در حال حاضر منابع محدودی در اختیار داریم که آنها نیز رو به اتمام است.

محمد طاهری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، اظهار کرد: در حالیکه 70 درصد منابع آب در دنیا توسط بخش کشاورزی مصرف می‌شود، این میزان در استان کرمان بیش از 95 درصد است.

وی با بیان اینکه اکثر منابع آب شیرین در استان کرمان تقریبا تمام شده و منابع محدودی در اختیار داریم، گفت: در حال حاضر آب مورد نیاز را از اعماق زمین برداشت می‌کنیم که آن نیز در حال اتمام است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کرمان با اشاره به اینکه با متخلفان در زمینه برداشت غیرمجاز آب به شدت برخورد می‌شود، افزود: از ابتدای امسال تا پایان شهریورماه تعداد 874 فقره انشعاب غیرمجاز در شهرستان بم شناسایی شده است که از این تعداد، 182 فقره تبدیل به مجاز و 692 مورد قطع شده است.

طاهری با بیان اینکه از این تعداد انشعاب غیرمجاز، بیشترین تعداد در شهر بروات با 577 فقره است، تصریح کرد: با استفاده کنندگان از انشعابات غیرمجاز برخورد قاطع و  این انشعابات نیز جمع‌آوری می‌شود.

وی یکی از مهم‌ترین راه‌های جلوگیری از هدررفت آب و کاهش آب بدون درآمد در شرکت‌های آب و فاضلاب را توجه به امر تعویض کنتورهای خراب و تعویض به موقع آنها دانست و اظهار کرد: به همین سبب سعی می‌شود این گونه کنتورها در نخستین فرصت جمع‌آوری و کنتور سالم جایگزین آن شود.

مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت آبفای کرمان از تعویض 5400 کنتور خراب در استان کرمان خبر داد و گفت: از ابتدای امسال تا پایان مردادماه، 5 هزار و 426 دستگاه کنتور خراب در شهرستان‌های بافت، بردسیر، بم، جیرفت، راور، رفسنجان، زرند، سیرجان، شهربابک، عنبرآباد، کرمان، کهنوج  و کوهبنان تعویض شده است.

طاهری با بیان اینکه از ابتدای امسال تا پایان مرداد ماه 1396 کنتور معیوب نیز در شهرستان کرمان و توابع تعویض شده است، تصریح کرد: از این تعداد 1178 مورد در شهر کرمان و 218 کنتور در شهرهای اختیارآباد، اندوهجرد، باغین، جوپار، چترود، راین، زنگی آباد، شهداد،کاظم آباد، گلباف، ماهان و محی آباد تعویض شد.

وی افزود: تعویض کنتورهای خراب علاوه بر اینکه از هدررفت بیش از اندازه آب و اثرات منفی آن بر تأسیسات آبرسانی جلوگیری می‌کند، شرایط لازم جهت کنترل مصرف و خدمات رسانی شایسته‌تر به مشترکان و شهروندان  را نیز فراهم می‌کند.

مدیرعامل شرکت آبفای کرمان خاطرنشان کرد: از ابتدای امسال تا پایان مرداد ماه یک هزار و966 مورد حوادث مربوط به شبکه در کرمان رفع شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.