نخستین اردوی راهیان نور هنرمندان هرمزگان در نوروز ۱۴۰۱
نخستین اردوی راهیان نور هنرمندان هرمزگان در نوروز ۱۴۰۱
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان در تشریح برنامه های نوروزی گفت: نخستین اردوی راهیان نور با حضور ۱۸۰ هنرمند در رشته های مختلف و اهالی رسانه چهارم الی هشتم فروردین ۱۴۰۱ انجام می شود.
بع گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان،اسمعیل جهانگیری ضمن تاکید بر اهمیت اردوی راهیان نور افزود:این حرکت ارزشی با هدف تجدید میثاق جامعه ی فرهنگ،هنر و رسانه هرمزگان با آرمان های شهدای هشت سال دفاع مقدس و آشنایی بیشتر با فرهنگ ایثار و شهادت و معرفی شهدای هنرمند هرمزگان است.
وی افزود: اردوی راهیان نور هنرمندان هرمزگان که با عنوان(رهپویان آوینی در مکتب سلیمانی) برگزار می شود در نظر دارد بستر آشنایی با مکاتب و محورهای فکری و عقیدتی انقلاب اسلامی در حوزه ی فرهنگی هنری از جمله مکتب شهید آوینی در بخش تولید آثار و مکتب شهید سلیمانی در بخش اعتقادی و ولایت مداری را فراهم سازد.
دبیر شورای فرهنگ عمومی استان هرمزگان بیان کرد: اردوی راهیان نور و حضور در مناطق دفاع مقدس و لمس این خاک مقدس که با خون هزاران شهید تطهیر یافته است بدون شک تحول آفرین و الهام بخش است و مطمئنا سرآغاز جریانی پویا در حوزه ی فرهنگ و هنر خواهد شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان به مسیر اردوی راهیان نور هنرمندان هرمزگان اشاره کرد و گفت: مقصد استان خوزستان(سرزمین نور)،اروند رود و منطقه فاو ،شلمچه و منطقه ی عملیاتی فاو و … است که در این مناطق رزمندگان هرمزگانی در دفاع از این مرز و بوم غیرت مندانه و سلحشورانه جنگیدند و شهدای بسیاری را تقدیم انقلاب اسلامی کردند.
و افزود: در این سفر مقدس زمینه های لازم برای حضور فعال هنرمندان و اهالی رسانه در نظر گرفته شده است و هر فرد یا تیمی که بیشترین خروجی تولید محتوا را در رشته های مختلف فرهنگی، هنری و رسانه ای در فضای مجازی از این سفر داشته باشد هدایای ویژه در نظر گرفته شده و در اولویت حمایت های حوزه فرهنگ قرار خواهند گرفت.
جهانگیری اضافه کرد: تاریخ شروع اردوی راهیان نور هنرمندان هرمزگان مورخ پنجشنبه چهارم فروردین ۱۴۰۱ ساعت ۷ صبح از محل گلزار شهدای بندرعباس واقع در بلوار راه آهن می باشد.
ارسال نظر براي اين مطلب مسدود شده است.