کد خبر : 24792
دیدگاه‌ها برای پیشنهاد تغییر ساعات کاری ادارات از ۶ تا۱۲ از سوی توزیع برق بسته هستند
تاریخ انتشار : چهارشنبه 11 خرداد 1401 - 15:51

پیشنهاد تغییر ساعات کاری ادارات از ۶ تا۱۲ از سوی توزیع برق

پیشنهاد تغییر ساعات کاری ادارات از ۶ تا۱۲ از سوی توزیع برق

مدیرعامل توزیع برق هرمزگان گفت: پیشنهاد تغییر ساعات کاری ادارات از ۶ تا ۱۲ را استانداری هرمزگان ارائه کرده‌ایم.

محمد کریمی ظهر امروز در یک نشست خبری اظهار کرد: پیشنهاد تغییر ساعت کاری ادارات دولتی از ۶ صبح تا ساعت ۱۲ به استانداری ارائه شده که این طرح با هدف حفاظت از منابع برق و مصرف بهینه انرژی  در صورت تایید اجراخواهد شد.

به گفته وی، در سال گذشته بیش از ۲۰ میلیارد تومان خسارت ناشی از سرقت کابلهای برق انجام شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان همچنین اضافه کرد: در سالجاری در هر شبانه روز بیش از ۵۰ مورد سرقت تجهیزات برقی در استان داریم که باعث قطعی برق مردم می‌شود و لذا از مردم می‌خواهیم که ما را در حفظ و حراست از تأسیسات و شبکه برق همراهی کنند.

کریمی همچنین بیان داشت: گاهی سرقت سیم و تجهیزات برقی سبب قطعی برق شهروندان می‌شوند که نارضایتی‌هایی را بدنبال دارد و با وجود این که ما فورا تیم‌های تعمیرات برق را به هر نقطه ارسال می‌کنیم اما عملا وصل مجدد برق زمان‌بر خواهد بود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.