دیدگاه‌ها برای فاز اول کارخانه کنستانتره تیتانیوم بند کوه ایمان، مرداد ماه به بهره برداری می رسد بسته هستند
تاریخ انتشار : جمعه 8 جولای 2022 - 11:40

فاز اول کارخانه کنستانتره تیتانیوم بند کوه ایمان، مرداد ماه به بهره برداری می رسد

فاز اول کارخانه کنستانتره تیتانیوم بند کوه ایمان، مرداد ماه به بهره برداری می رسد

فاز اول کارخانه کنستانتره تیتانیوم بند کوه ایمان، مرداد ماه به بهره برداری می رسد به گزارش روابط عمومی صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان، با حضور مدیرکل صنایع ماشین آلات و تجهیزات تولید وزارت صنعت، معدن و تجارت، مدیر و معاونین اداره کل صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان از کارخانه معدن تیتانیوم بندکوه

فاز اول کارخانه کنستانتره تیتانیوم بند کوه ایمان، مرداد ماه به بهره برداری می رسد

به گزارش روابط عمومی صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان، با حضور مدیرکل صنایع ماشین آلات و تجهیزات تولید وزارت صنعت، معدن و تجارت، مدیر و معاونین اداره کل صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان از کارخانه معدن تیتانیوم بندکوه ایمان بازدید شد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان در حاشیه این بازدید اظهار داشت: در حال حاضر در کهنوج ۲ کارخانه تیتانیوم داریم که در زمینه اشتغال و پیشرفت جنوب کرمان نقش مهمی ایفا خواهند کرد.

مسلم مروجی فرد با بیان اینکه کارخانه تیتانیوم بندکوه ایمان در زمینی به مساحت ۹ هکتار احداث و در حال حاضر ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد افزود: فاز اول این کارخانه در مرداد ماه امسال به بهره برداری خواهد رسید.

وی بیان داشت: فاز اول این کارخانه با ظرفیت تولید ۴۰ هزار تن که در فاز نهایی به ۱۲۰ هزار تن خواهد رسید.
مروجی فرد با اشاره به نیاز جنوب کرمان به اشتغالزایی گفت: در فاز اول این کارخانه برای ۱۵۰ نفر و در فاز بعدی برای ۲۸۰ نفر اشتغالزایی خواهد شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.