دیدگاه‌ها برای استاندارسیستان وبلوچستان:۱۳ آبان نمایش قدرت و وحدت در پایتخت وحدت اسلامی است بسته هستند
تاریخ انتشار : جمعه 4 نوامبر 2022 - 22:25

استاندارسیستان وبلوچستان:۱۳ آبان نمایش قدرت و وحدت در پایتخت وحدت اسلامی است

استاندارسیستان وبلوچستان:۱۳ آبان نمایش قدرت و وحدت در پایتخت وحدت اسلامی است

۱۳ آبان نمایش قدرت و وحدت در پایتخت وحدت اسلامی است استاندار سیستان و بلوچستان گفت: ۱۳ آبان در این استان نمایش قدرت و وحدت در پایتخت وحدت اسلامی است. به گزارش روابط عمومی استانداری، حسین مدرس خیابانی در حاشیه راهپیمایی ۱۳ آبان در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: دشمن از همه ابزارهای خود استفاده

۱۳ آبان نمایش قدرت و وحدت در پایتخت وحدت اسلامی است

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: ۱۳ آبان در این استان نمایش قدرت و وحدت در پایتخت وحدت اسلامی است.

به گزارش روابط عمومی استانداری، حسین مدرس خیابانی در حاشیه راهپیمایی ۱۳ آبان در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: دشمن از همه ابزارهای خود استفاده میکند تا پیشرفت این خط را متوقف کند طبیعی است که باید با حفظ وحدت و انسجام خود آنان را ناکام بگذاریم.

وی افزود: ۱۳ آبان یادآور سابقه دشمنی آمریکا با نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و نماد استکبار ستیزی محسوب می شود.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: مردم هوشیار باشند و بدانند دشمن مدافع هیچ یک از اقشار مردم نیست و تنها میخواهد با ایجاد فضای ناامنی و اغتشاش به اهداف شوم خود برسد که این فضا به نفع هیچ گروه و قومیتی نیست بنابراین باید وحدت خود را حفظ کنیم.

وی تصریح کرد: باید نقشه های دشمن و استکبار جهانی را نقش برآب کنیم، دشمن می‌داند در محاسبات خود اشتباه کرده و مردم این خطه همواره پای آرمان‌های نظام و انقلاب هستند.

مدرس خیابانی تاکید کرد: ۱۳ آبان نمایش قدرت وحدت و انسجام در پایتخت وحدت اسلامی است.

وی افزود: در راهپیمایی امروز حضور نسل جدید که نه انقلاب و نه جنگ را از نزدیک دیده‌اند و تربیت شده انقلاب اسلامی هستند اهمیت فراوان دارد چراکه این نسل دشمن را میشناسند و آینده ساز ایران هستند و این نسل باعث برآشفته شدن خواب دشمنان شده اند.

استاندار سیستان و بلوچستان ضمن محکوم کردن ترور ناجوانمردانه شهید سجاد شهرکی اذعان کرد: این ترور ناجوانمردانه نشان می‌دهد دشمن فقط به دنبال ایجاد تفرقه است اما مردم سیستان و بلوچستان هوشیارند.

وی تاکید کرد: شیعه و سنی این استان سال‌ها در کنار هم زندگی کرده و می کنند و پیوندهای خانوادگی مستحکمی دارند و قطعاً نقشه های دشمنان را نقش بر آب خواهند کرد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.