کد خبر : 30088
دیدگاه‌ها برای ورود دادستانی بافت به تیراندازی در جشن عروسی بسته هستند
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 10 اکتبر 2023 - 16:48

ورود دادستانی بافت به تیراندازی در جشن عروسی

ورود دادستانی بافت به تیراندازی در جشن عروسی

 دادستان عمومی و انقلاب بافت گفت: در پی انتشار فیلمی مبنی بر تیراندازی تعدادی از حاضران در یک مراسم عروسی در این شهرستان، پرونده قضایی برای این تخلف تشکیل و متهمان تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند. به گزارش پایگاه خبری مکران، حمید حسنی نیا هشدار داد: تیراندازی با اسلحه در اماکن عمومی و مراسمات جشن،

 دادستان عمومی و انقلاب بافت گفت: در پی انتشار فیلمی مبنی بر تیراندازی تعدادی از حاضران در یک مراسم عروسی در این شهرستان، پرونده قضایی برای این تخلف تشکیل و متهمان تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند.

به گزارش پایگاه خبری مکران، حمید حسنی نیا هشدار داد: تیراندازی با اسلحه در اماکن عمومی و مراسمات جشن، غیرقانونی و جرم است و این اقدام حتی با اسلحه دارای مجوز در اماکن عمومی مانند مراسم جشن و عروسی غیرقانونی و جرم و قابل پیگرد قانونی است.

وی تصریح کرد: مردم و مسئولان بایستی در رابطه با اصلاح فرهنگ اشتباه تیراندازی در مراسم جشن و شادی که از سوی عده ای محدود صورت می گیرد، اقدام کنند.

این مقام قضایی با اشاره به اینکه تیراندازی ایجاد رعب و وحشت می کند و خط قرمز سیستم قضایی محسوب می شود، اعلام کرد: برخورد قانونی با دارندگان سلاح تا زمان پاکسازی کامل شهر از سلاح غیرمجاز، استمرار خواهد داشت.

این مقام قضایی بیان داشت: در جلساتی که با معتمدین و متنفذین محلی برگزار شد مقرر گردید افرادی که سلاح غیرمجاز دارند از طریق مراجع ذیربط نسبت به اخذ مجوز اقدام کنند یا سلاح خود را تحویل دهند در غیر این صورت تحت تعقیب قضایی قرار خواهند گرفت.

شهرستان بافت در فاصله ۱۶۰ کیلومتری جنوب غرب مرکز استان کرمان قرار دارد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.