دیدگاه‌ها برای کشف ۱۱ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال سوءاستفاده مالی در سیستان و بلوچستان بسته هستند
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 12 اکتبر 2023 - 10:18

کشف ۱۱ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال سوءاستفاده مالی در سیستان و بلوچستان

کشف ۱۱ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال سوءاستفاده مالی در سیستان و بلوچستان

شهریاری نژاد بازرس کل استان سیستان و بلوچستان بازرسی کل استان سیستان و بلوچستان در راستای نظارت بر اجرای صحیح قوانین و حسن جریان امور بازرسی‌های برنامه‌ای و موردی را در شش ماهه امسال انجام داده که مجموع پرونده‌های تشکیل شده در این بازه زمانی ۷۴ فقره پرونده بوده که از این تعداد ۴۸ فقره

شهریاری نژاد بازرس کل استان سیستان و بلوچستان بازرسی کل استان سیستان و بلوچستان در راستای نظارت بر اجرای صحیح قوانین و حسن جریان امور بازرسی‌های برنامه‌ای و موردی را در شش ماهه امسال انجام داده که مجموع پرونده‌های تشکیل شده در این بازه زمانی ۷۴ فقره پرونده بوده که از این تعداد ۴۸ فقره پرونده موردی و ۲۶ فقره پرونده کلان برنامه‌ای بوده است.

به گزارش پایگاه خبری مکران، گزارش‌های ارسالی به مبادی ذیربط توسط بازرسی کل استان در شش ماهه امسال ۷۱ مورد بوده که ۳۸ مورد گزارش اصلاحی، ۲۱ مورد گزارش تخلفاتی و ۱۱ مورد گزارش کیفری و یک مورد نیز استحضاری بوده است.

از ابتدای سال قبل تاکنون بیش از ۱۱ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال تخلف مالی در استان سیستان و بلوچستان کشف شده است.

۱۷۰۰۷ متر مربع از اراضی شهری و ۱۲۹۹۴ هکتار از اراضی ملی، زراعی، مرتع و جنگل که بعضی از سودجویان به تصرف خود درآورده بودند و یا در آستانه تصرف بود از سوی این سازمان پیگیری و رفع تصرف شده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.