قبولی ۲۰۲ دانش آموز هرمزگان در پزشکی
مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان گفت: در آزمون سراسری امسال ۲۰۲ دانش آموز هرمزگانی در رشته پزشکی قبول شده اند.
به گزارش پایگاه خبری مکران، محمد قویدل مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان امروز با بیان این که رشد سطح علمی دانش آموزان هرمزگانی در طول سال های اخیر با جدیت هرچه بیشتری پیگیری شده و استاندار هرمزگان در این زمینه با حمایت ویژه ای از آموزش و پرورش، این بخش را به عنوان یکی از اولویت های برنامه های خود قرار داده اند، افزود: برگزاری جلسات شورای آموزش و پرورش با تأکیدات استاندار هرمزگان نظم بالایی پیدا کرده است و دستاوردهای با ارزشی از برگزاری منسجم و مستمر این جلسات را شاهدیم.
وی اضافه کرد: طبق آخرین آمار به دست آمده، قبولی پزشکی استان در کنکور به ۲۰۲ نفر رسیده است که نسبت به سال گذشته ۶۰ درصد رشد را نشان میدهد.
قویدل تصریحکرد: کار ویژه در راستای اجرای آیین نامه اجرایی مدارس آزمون آغازین برای پایه های هفتم و دهم بصورت هماهنگ استانی برگزار شد و تصحیح اوراق هر شهرستان را نیز به شهرستان مجاور واگذار کردیم.
به گفته مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان، برگزاری منسجم و منظم آزمون های شبیه کنکور و تحلیل دقیق نقاط ضعف و قوت دانش آموزان نیز از دیگر علل رشد این موفقیت ها است.
ارسال نظر براي اين مطلب مسدود شده است.