کد خبر : 30719
دیدگاه‌ها برای بازدید استاندار هرمزگان از معدن تنگه‌زاغ بسته هستند
تاریخ انتشار : جمعه 27 اکتبر 2023 - 1:09

بازدید استاندار هرمزگان از معدن تنگه‌زاغ

بازدید استاندار هرمزگان از معدن تنگه‌زاغ

استاندار هرمزگان با حضور در شرکت توسعه و فرآوری آهن تنگ‌زاغ اقدامات این شرکت برای توسعه معدن را مورد بررسی قرار داد. به گزارش پایگاه خبری مکران، ،مهدی دوستی نماینده عالی دولت در استان، شامگاه پنج‌شنبه چهارم آبان‌ماه در سفر یک روزه خود به شهرستان حاجی‌آباد، با همراهی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری و مدیرکل

استاندار هرمزگان با حضور در شرکت توسعه و فرآوری آهن تنگ‌زاغ اقدامات این شرکت برای توسعه معدن را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش پایگاه خبری مکران، ،مهدی دوستی نماینده عالی دولت در استان، شامگاه پنج‌شنبه چهارم آبان‌ماه در سفر یک روزه خود به شهرستان حاجی‌آباد، با همراهی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری و مدیرکل صمت استان و مدیر‌کل بازرسی استانداری هرمزگان از شرکت توسعه و فرآوری آهن تنگ‌زاغ بازدید کرد.
مهدی دوستی در این بازدید ابعاد مختلف طرح توسعه این مجتمع معدنی را که قرار است با اجرای آن استحصال کنستانتره آهن هماتیت از ۳۰۰ هزار تن در سال به ۶۰۰ هزار تن افزایش یابد را بررسی کرد.
بازدید از آزمایشگاه مجموعه معدنی تنگ‌زاغ و امکانات رفاهی و خدماتی پرسنل از دیگر برنامه‌های نماینده عالی دولت در این حضور بود.
استاندار هرمزگان در این بازدید دستوراتی در رابطه با حل مشکلات تامین برق این مجتمع معدنی نیز صادر کرد.
شرکت توسعه و فراوری آهن تنگ زاغ تاکنون برای ۳۵۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.