مدیرکل شیلات هرمزگان خبرداد: برگزاری جلسه هماهنگی برای تعیین زمان ومکان استقرار سازهای زیستگاه مصنوعی در آب های شهرستان جاسک و قشم
با حضور نمایندگان پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان ، نماینده سازمان محیط زیست هرمزگان ، نماینده اداره بنادر و دریانوردی استان و جمعی از مسئولین شیلات در سالن جلسات اداره کل خبرداد.
به گزارش پایگاه خبری مکران، مدیر کل شیلات هرمزگان با اشاره به اهمیت باز سازی ذخایر آبزیان از استقرار سازه های زیستگاه مصنوعی در سطح آبهای شهرستان جاسک و قشم با حمایت استانداری هرمزگان ، سازمان شیلات ایران و پیگیری شیلات هرمزگان در راستای اجرای مصوبات سفر ریاست محترم جمهور به استان هرمزگان خبر داد.
مسعود بارانی بهبود تنوع زیستی ، امکان صید مستمر از دریا ، زمینه سازی اشتغالزایی بیشتر و پایدار ، رونق صنایع جانبی،پسین و پیشین مرتبط با صیادی ،امکان تجدید نسل و بهرهبرداری مداوم و پایدار آبزیان، افزایش میزان صید و در آمد سالانه و در نتیجه بهبود وضعیت معیشتی صیادان،حفظ و ارتقای جایگاه آبزیان، بهبود زمینههای صادرات و ارزآوری ،بازسازی ذخایر آبزیان و … از اهم اهداف احداث و استقرار سازه های زیستگاه مصنوعی خواند.
بارانی افزود : توسعه و مدیریت مناسب زیستگاه های مصنوعی که در دولت مردمی به خوبی به آن توجه شده است، میتواند به عنوان یک سرمایهگذاری پایدار،ضروری و دراز مدت به حساب آید که با وضعیت فعلی زیستگاه های طبیعی آبزیان، بسیار ضروری و حیاتی است و خوشبختانه با سفر پرخیرو برکت رئیس جمهور محترم به استان و حمایت های استاندار و پیگیری شیلات ایران و حمایت های علمی و تحقیقاتی پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان گام های خوبی در این خصوص برداشته شده است که امید را دوباره در دل صیادان و بهره برداران زنده کرده است.
مدیر کل شیلات هرمزگان ، خاطر نشان کرد : در این سری از استقرار سازه های زیستگاه مصنوعی در فاز دوم ۱۰۰۰ سازه در مناطق غربی و شرقی جاسک و شهرستان سیریک و۳۰۰ سازه در شهرستان قشم استقرار خواهد یافت.
مسعود بارانی با بیان نقش بسیار مهم زیستگاه مصنوعی در پایداری و تثبیت اشتغال جامعه صیادی افزود: خوشبختانه برنامه های خوبی در زمینه بازسازی ذخایر آبزیان تهیه وتدوین شده است و در آینده نزدیک در سطح استان از سوی دولت مردمی در دست اجرا است.
بارانی جبران بخشی از فشار بر ذخایر آبزیان بر اثر برداشت بی رویه، ترمیم و کمک به احیاء ذخیره گاه ها و حفظ ذخایر آبزیان، ایجاد توازن در اکوسیستم، حفظ جمعیت روستایی و ساحل نشینان، صید و صیادی پایدار، تثبیت اشتغال و کمک به امنیت غذایی و پدافند غیرعامل را از ضرورت ها و اهم اهداف اجرای طرح بازسازی ذخایر آبزیان دانست.
وی اذعان داشت : جانمایی استقرار سازهها بر اساس مطالعات و تحقیقات کارشناسی و با همکاری پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان انجام میشود.
ارسال نظر براي اين مطلب مسدود شده است.