حبیب مسیحی تازیانی مدیرکل محیط زیست هرمزگان با بیان این که فقط ۵۰ درصد از حجم ۲٫۵ میلیون تُنی پسماند پزشکی در استان بی خطر سازی می شود، افزود: پسماندهای پزشکی خطرات زیادی دارد و بی خطرسازی آنها یک ضرورت اساسی است و بی توجهی به این مسأله، مخاطرات فراوانی بدنبال دارد.
به گفته وی، مدیریت پسماندها و بی خطرسازی زباله های خطرناک یک اولویت برای کل دنیا است و در کشورمان نیز روش ها و الگوهای تازه ای بکار گرفته شده اما مدیریت پسماند در استان به صورت سنتی انجام می گیرد و هنوز بسیاری از شهرهای استان، مدیریت پسماند را بروزرسانی نکرده اند.
مدیرکل محیط زیست هرمزگان بر ضرورت توسعه فرهنگ تفکیک زباله از مبداء با همکاری شهروندان تأکید کرد و بیان داشت: نگاه محیط زیست در زمینه صنعتی نیز هدایت واحدهای تولیدی و صنعتی به سمت و سوی تولید سبز است و لذا در این راستا همکاری و هدایت ویژه ای در جریان است تا بتوانیم در کنار اهرم های قانونی، رویکرد راهنمایی و جهت دهی به صنایع در این بخش را نیز پیگیری کنیم.
مسیحی تازیانی ایجاد باور در میان مدیران صنعتی و تولیدی در احترام به اکوسیستم را نیز به عنوان یکی از رسالت های سازمان محیط زیست برشمرد و بیان داشت: انتظار ما این است که به موازات توسعه صنعتی در هرمزگان توسعه زیست محیطی نیز اتفاق بیفتد تا منابع متعلق به آیندگان حفظ شود، ضمن اینکه تاکید داریم باید دورههای توجیهی برای مدیران صنایع و فعالان بخش خصوصی برگزار شود.
مسیحی تازیانی ادامه داد: برای مدیریت پسماند شهری، در ۴۸ شهر مطالعات پایان یافته و طرح مدیریت پسماند ۴۱ شهر مصوب شده که اجرای آن نیازمند اختصاص اعتبار است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست با اشاره به برگزاری کارگاه مدیریت پسماند صنعتی توسط شرکت «سپنتامهام ایرانیان» از مشارکت بخش خصوصی در آموزش استقبال کرد و آن را نتیجه درک عملی مفهوم حفظ محیط زیست به عنوان یک وظیفه همگانی دانست.
ارسال نظر براي اين مطلب مسدود شده است.