کد خبر : 31250
دیدگاه‌ها برای درخشش دو مخترع هرمزگانی در آلمان بسته هستند
تاریخ انتشار : جمعه 10 نوامبر 2023 - 11:33

درخشش دو مخترع هرمزگانی در آلمان

درخشش دو مخترع هرمزگانی در آلمان

دو مخترع هرمزگانی، مصطفی رحیمی و کوروش رضایی با دو طرح کولر خورشیدی با قابلیت سرمایش و گرمایش و تولید آب از رطوبت هوا، در نمایشگاه نورمبرگ آلمان iena2023 توانستند مدال طلا و نقره بدست آورند. به گزارش پایگاه خبری مکران، دو مخترع هرمزگانی، مصطفی رحیمی و کوروش رضایی با دو طرح کولر خورشیدی با

دو مخترع هرمزگانی، مصطفی رحیمی و کوروش رضایی با دو طرح کولر خورشیدی با قابلیت سرمایش و گرمایش و تولید آب از رطوبت هوا، در نمایشگاه نورمبرگ آلمان iena2023 توانستند مدال طلا و نقره بدست آورند.

به گزارش پایگاه خبری مکران، دو مخترع هرمزگانی، مصطفی رحیمی و کوروش رضایی با دو طرح کولر خورشیدی با قابلیت سرمایش و گرمایش و تولید آب از رطوبت هوا توانستند مدال طلا و نقره بدست آورند.

این طرح در مناطق بالای ۴۵ درصد رطوبت هوا عمل می‌کند و نرم‌افزار جامع مدیریت صنعتی با قابلیت همگام سازی صنایع مختلف بر پایه یادگیری ماشین و هوش مصنوعی که در نمایشگاه نورمبرگ آلمان iena2023 نمایش داده شد، در میان ۵۰۰ طرح شرکت کننده جایزه ویژه اختراع برتر و مدال طلای رسته اختراعات صنعتی را از آن خود کرد.

همچنین جایزه ویژه هیات داوران به نمایندگی مرکز تحقیقات علمی کشور تایلند و دو مدال نقره در رسته‌های عملیاتی انرژی و صنعتی از دیگر دست آورد‌های این دو مخترع هرمزگانی بود.

این مسابقات تحت حمایت علمی فدراسیون مخترعین بین‌الملی جهانی ifia تحت نظارت سازمان ملل و معاونت علمی و فناوری کشور چین، تایلند و مرکز فناوری و مخترعین کشور آلمان با داوری انستیتو فناوری کشور آلمان و کمسیون مشترک کشورهای عضو فدراسیون جهانی مخترعین برگزار شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.