کد خبر : 32266
دیدگاه‌ها برای هرمزگان امروز بارانی می شود بسته هستند
تاریخ انتشار : یکشنبه 11 فوریه 2024 - 13:13

هرمزگان امروز بارانی می شود

هرمزگان امروز بارانی می شود

با فعالیت سامانه بارشی رگبار باران و رعد و برق در مناطق و جزایر غربی هرمزگان پیش بینی می‌شود.

با فعالیت سامانه بارشی رگبار باران و رعد و برق در مناطق و جزایر غربی هرمزگان پیش بینی می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری مکران، بعلت ورود یک موج بارشی از غرب هرمزگان، افزایش ابرناکی، رگبار باران و رعد و برق در مناطق و جزایر غربی استان پیش بینی می‌شود.

مرضیه سی سی پور کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان گفت: فردا با گسترش این شرایط در استان رگبار باران و رعد و برق ادامه می‌یابد.

او افزود: شدت این سامانه در مناطق دریایی و نوار ساحلی استان قابل ملاحظه است و احتمال خسارت بر اثر فعالیت سامانه بارشی و تند باد لحظه‌ای وجود دارد.

وی گفت: دریا امروز یکشنبه با افزایش باد جنوب شرقی، و در روز‌های دوشنبه و سه شنبه با وزش باد نسبتاً مواج می‌شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان توصیه کرد با توجه به هشدار نارنجی در روز‌های دوشنبه و سه شنبه، تمهیدات لازم بویژه در مناطق دریایی استان و رفت و آمد‌های دریایی صورت گیرد.
سی سی پور گفت: به لحاظ دمایی با توجه به افزایش ابرناکی هوا از امروز افزایش یک تا ۲ درجه‌ای دمای کمینه در ساعات صبح و کاهش دمای بیشینه در ساعات ظهر انتظار است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.