کد خبر : 32846
دیدگاه‌ها برای گشایش چهارمین نمایشگاه فروش بهاره در بندرعباس بسته هستند
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 12 مارس 2024 - 20:01

گشایش چهارمین نمایشگاه فروش بهاره در بندرعباس

گشایش چهارمین نمایشگاه فروش بهاره در بندرعباس

چهارمین نمایشگاه عرضه و فروش مستقیم کالا ویژه ماه مبارک رمضان و عید نوروز با ۲۵ درصد تخفیف در محله پیامبر اعظم(ص) بندرعباس گشایش یافت.

چهارمین نمایشگاه عرضه و فروش مستقیم کالا ویژه ماه مبارک رمضان و عید نوروز با ۲۵ درصد تخفیف در محله پیامبر اعظم(ص) بندرعباس گشایش یافت.

به گزارش پایگاه خبری مکران، عبدالرضا پیروی منش روز سه‌شنبه در حاشیه گشایش این نمایشگاه افزود: در این نمایشگاه کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم در ۱۵۰ غرفه با ۲۰ تا ۲۵ درصد تخفیف عرضه می‌شود.

وی بیان کرد: در این نمایشگاه کالاهای تنظیم بازار شامل روغن، شکر، مرغ گرم و مرغ منجمد به قیمت مصوب دولتی و دیگر اقلام تولیدکنندگان با ۲۰ تا ۲۵ درصد تخفیف و همچنین آجیل و خشکبار، مواد پروتئینی، شیرینی، کیف و کفش و ادویه‌جات به فروش می‌رسد.

معاون بازرسی و نظارت بر حقوق کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان اظهار کرد: همچنین یک غرفه نیز به فروش روغن موتور و محصولات تولیدی کارخانه روغن و تن ماهی استان اختصاص دارد.

به گفته پیروی منش، میوه تنظیم بازار از جمله سیب و پرتقال نیز با قیمت مصوب در ۲ روز آینده در این نمایشگاه عرضه می‌شود.

وی گفت: نمایشگاه عرضه مستقیم کالا تا ۲۹ اسفندماه از ساعت ۱۶ تا ۲۳ برای بازدید و خرید مردم برپا است.

نخستین نمایشگاه بهاره در بندرعباس تا ۱۷ اسفندماه جاری در بوستان جنگلی پذیرای مردم بود، دومین نمایشگاه در سه راه جهانبار محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی بندرعباس تا ۲۵ اسفندماه و سومین نمایشگاه در محله نایبند شمالی بندرعباس تا ۲۸ اسفندماه دایر است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.