۱۳ هزار تخت فعال و ۷۰۰ مدرسه پذیرای مهمانان کرمان است

استاندار کرمان با اشاره به اینکه ۱۳ هزار تخت فعال در استان آمادگی میزبانی از مهمانان نوروزی را دارد، گفت: ۷۰۰ مدرسه توسط آموزش و پرورش دایر و در حال حاضر یک هزار و ۴۰۰ خانوار نیز در این کلاس ها مستفر شدهاند.
استاندار کرمان با اشاره به اینکه ۱۳ هزار تخت فعال در استان آمادگی میزبانی از مهمانان نوروزی را دارد، گفت: ۷۰۰ مدرسه توسط آموزش و پرورش دایر و در حال حاضر یک هزار و ۴۰۰ خانوار نیز در این کلاس ها مستفر شدهاند.
به گزارش پایگاه خبری مکران، محمدمهدی فداکار روز سهشنبه با حضور در اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری این استان در جلسه ویدئو کنفرانس ستاد اجرایی خدمات سفر که با حضور وزیر کشور، وزیر میراثفرهنگی و گردشگری و صنایعدستی و استانداران سراسر کشور برگزار شد، شرکت کرد.
استاندار کرمان در این ارتباط ویدئو کنفرانس با تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و عید نوروز، افزود: کرمان امسال به دلایل مختلفی همچون موقعیت جغرافیایی و وجود مزار سپهبد شهید سلیمانی پذیرای مهمانهای بیشتری از سراسر کشور خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه کرمان سومین استان پرظرفیت در کشور محسوب میشود و دارای ۱۰ اثر ثبت جهانی است، خاطرنشان کرد: ستاد خدمات سفر استان در طول سال فعال است و با برنامهریزیهای انجام شده به دنبال ارائه خدمات بهتر به مهمانان خواهد بود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰