
ارتقاء و لایروبی ۱۲۳ حلقه چاه آب شرب در سیستان و بلوچستان
قاسمی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان: در سال ۱۴۰۲ حفاری، کفشکنی و لایروبی ۱۲۳ حلقه چاه در سطح شهرها و روستاهای استان انجام شد تا برداشت آب از منابع آب زیرزمینی برای جامعه مصرفکننده با اختلال روبهرو نشود.
به گزارش پایگاه خبری مکران، سال ۱۴۰۲ با یکی از خشکترین سالهای آبی این استان مواجه شدیم، این درحالیست که وضعیت آب در نیمی از جمعیت این استان به ویژه در منطقه سیستان و شهر زاهدان به سطح بحرانی رسید.
خشکسالی و فقر منابع آبی تنها چالشهای این روزهای استان نیست، هزینههای بالای تامین، نگهداری و توزیع آب به دلیل پراکندگی جمعیت یکی دیگر از معضلات این استان در خدماترسانی مطلوب به مردم است.
از نیمه پاییز ۱۴۰۱ که نگرانی ایجاد تنش آبی به دلیل عدم پایبندی افغانستان به معاهده هیرمند پررنگ شد،دولت و وزارت نیرو طرحهای پیشنهادی شرکت آب و فاضلاب را برای تامین آب اضطراری زاهدان و سیستان مصوب کردند،به منظور اجرای این طرحها همه امکانات اجرایی ملی واستانی بسیج شد تادر شدیدترین خشکسالی ۵۰ سال اخیر کمترین تنش آبی دربحث شرب برای مردم سپری شود.
دو رویکرد طرح تأمین آب اضطراری سیستان و زاهدان،حفظ واستفاده بهینه از منابع آبی چاهنیمهها وهمچنین امکان تأمین و انتقال آب از دشتهای مستعد برداشت آب زیرزمینی در دستور کار قرار گرفت و به منظور برداشت بهینه آب ذخایر چاه نیمه دو و چهار به چاه نیمه یک و سه منتقل شد تا هیچ هدررفتی از بابت عدم برداشت آب ایجاد نشود.
اخبار مرتبط

ارسال نظر براي اين مطلب مسدود شده است.