۷ پرونده تخلف در بازرسی از واحدهای تعمیرگاهی هرمزگان

معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان هرمزگان از تشکیل ۷ پرونده تخلف برای واحدهای تعمیرگاهی در استان خبر داد.
معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان هرمزگان از تشکیل ۷ پرونده تخلف برای واحدهای تعمیرگاهی در استان خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری مکران، عبدالرضا پیروی منش معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان هرمزگان گفت: از ابتدای اجرای طرح نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان و نوروز بیش از ۱۹۳ مورد بازرسی از واحدهای تعمیرگاهی در هرمزگان انجام شده و ۷ پرونده برای واحدهای متخلف به ارزش بیش از ۲۳۵ میلیون ریال تشکیل شده است.
وی افزود: پرونده تخلف این واحدها برای صدور رای نهایی به مراجع ذیصلاح ارجاع شد.
معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان هرمزگان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف واحدهای صنفی اعم از کمفروشی، گرانفروشی و درج نکردن قیمت از طریق شماره تلفن ۱۲۴ و یا مراجعه حضوری به ادارت صنعت و معدن اطلاع رسانی کنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰