کد خبر : 33849
دیدگاه‌ها برای آغاز طرح بازرسی و نظارت بر واحد‌های عرضه لوازم اداری و خانگی در هرمزگان بسته هستند
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 7 می 2024 - 11:22

آغاز طرح بازرسی و نظارت بر واحد‌های عرضه لوازم اداری و خانگی در هرمزگان

آغاز طرح بازرسی و نظارت بر واحد‌های عرضه لوازم اداری و خانگی در هرمزگان

طرح بازرسی و نظارت بر واحد‌های عرضه کننده فرش و موکت، لوازم اداری و خانگی در هرمزگان در حال اجرا است.

طرح بازرسی و نظارت بر واحد‌های عرضه کننده فرش و موکت، لوازم اداری و خانگی در هرمزگان در حال اجرا است.

به گزارش پایگاه خبری مکران، پیروی منش معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان هرمزگان گفت: طرح بازرسی و نظارت بر واحد‌های عرضه کننده فرش و موکت، لوازم اداری و خانگی از ۱۶ اردیبهشت آغاز شده و تا ۲۵ اردیبهشت ادامه دارد.

وی افزود: نظارت بر عرضه کالا‌های پر تقاضا همچون فرش، موکت، یخچال، فریزر، یخچال فریزر، تلویزیون، اجاق گاز، ماشین لباسشویی و لوازم اداری با هدف صیانت از حقوق مصرف کنندگان و حصول اطمینان از استمرار عرضه کالا با قیمت متعارف و بر مبنای فهرست قیمت موجود در نمایندگی‌های فروش و منطبق با نرخ‌های تایید شده به صورت جدی در دستور کار قرار گرفته است.

پیروی منش گفت: با هر گونه سوءاستفاده و بازارسازی کاذب توسط سفته بازان از طریق امتناع از عرضه و گرانفروشی وفق قوانین و مقررات جاری برخورد مؤثر و بازدارنده می‌شود.

وی افزود: از هزار و ۶ واحد صنفی عرضه کننده فرش و موکت، لوازم اداری و خانگی در استان، ۴۱۶ واحد در مرکز استان فعال هستند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.