جریمه بیش از ۱۲ میلیارد ریالی فروشنده سوخت قاچاق در جیرفت

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان از محکومیت ۱۲ میلیارد و ۶۲۴ میلیون ریالی جایگاهدار متخلف فروشنده سوخت قاچاق به خودروهای سنگین در شهرستان جیرفت خبر داد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان از محکومیت ۱۲ میلیارد و ۶۲۴ میلیون ریالی جایگاهدار متخلف فروشنده سوخت قاچاق به خودروهای سنگین در شهرستان جیرفت خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری مکران، ارسلان میری روز شنبه گفت: پرونده فروش ۲۰ هزار لیترگازوئیل خارج از ضوابط تعیینی دولت به ارزش چهار میلیارد و ۲۰۸ میلیون ریال در شعب تعزیرات حکومتی شهرستان جیرفت رسیدگی شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی کرمان افزود: شعبه پس از بررسی و با توجه به عرضه غیرمجاز این فرآورده نفتی، اتهام انتسابی را محرز دانست و جایگاه دار متخلف را به پرداخت هشت میلیارد و ۴۱۶ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
میری گفت: شعبه همچنین چهار میلیارد و ۲۰۸ میلیون ریال معادل ارزش بهای مال از دست رفته به جریمه اضافه و متهم را در مجموع به پرداخت ۱۲ میلیارد و ۶۲۴ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی کرمان افزود: بازرسان شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه کرمان این تخلف را کشف و گزارش آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.
شهرستان جیرفت در ۲۳۸ کیلومتری جنوب مرکز استان کرمان قرار گرفته است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰