کد خبر : 34544
دیدگاه‌ها برای اعزام مادر باردار مصدوم توسط اورژانس هوایی به بندرعباس بسته هستند
تاریخ انتشار : دوشنبه 7 خرداد 1403 - 21:26

اعزام مادر باردار مصدوم توسط اورژانس هوایی به بندرعباس

اعزام مادر باردار مصدوم توسط اورژانس هوایی به بندرعباس

مدیر شبکه بهداشت و درمان حاجی آباد از اعزام مادر باردار۳۴ ساله مصدوم توسط نیرو‌های اورژانس هوایی خبر داد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان حاجی آباد از اعزام مادر باردار۳۴ ساله مصدوم توسط نیرو‌های اورژانس هوایی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری مکران؛ به دنبال مصدومیت مادر باردار ۳۴ ساله در اثر تصادف و شکستگی‌های مختلف، بالگرد اورژانس هوایی جهت اعزام این مصدوم به پرواز در آمد و پس از انجام اقدامات درمانی، به وسیله بالگرد به بیمارستان شهید محمدی انتقال یافت.

حسینی مدیر شبکه بهداشت و درمان حاجی آباد افزود: این مادر باردار، به علت مصدومیت‌های مختلف ناشی از تصادف برای اقدامات تخصصی در سرویس ارتوپدی و نروسرجری از بیمارستان حاجی آباد به بندرعباس اعزام شده است.

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی هرمزگان نیز گفت: اعزام هوایی بیماران بدحال سبب کاهش زمان رسیدن بیمار به بیمارستان مجهزتر و در نهایت دریافت سریع‌تر خدمات درمانی تخصصی و فوق تخصصی مورد نیاز بیمار  می شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.