
در جلسه بررسی آخرین وضعیت مراکز تکثیر ماهیان دریایی هرمزگان مطرح شد: بررسی مسائل و مشکلات مراکز تکثیر ماهیان دریایی استان در راستای تولید پایدار
نشست بررسی آخرین وضعیت مراکزتکثیر ماهیان دریایی هرمزگان با حضور مدیرکل شیلات هرمزگان، معاون آبزی پروری شیلات استان ، جمعی از مسئولین و بهره برداران شیلاتی در سالن جلسات اداره کل شیلات هرمزگان برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری مکران، مدیر کل شیلات هرمزگان با اشاره به اهمیت آبزی پروری در عصر حاضر و برای نسلهای آینده گفت: خوشبختانه پرورش ماهی در دریا توانسته به خوبی خواستهها و توقعات آبزی پروری دریایی را برآورده سازد و یکی از روشهای موفق صنعت آبزی پروری در پرورش ماهیان دریایی است.
مسعود بارانی با اشاره به اینکه استان هرمزگان ظرفیت های خوبی در حوزه تکثیر و پرورش ماهیان دریایی با توان تولید ۱۱۳هزار تن ماهی پروش یافته در قفس دارد تصریح کرد: اقدامات خوبی در مسیر اقتصاد دریا محور با تکیه بر صنعت تکثیر و پرورش ماهیان دریایی شده است و بی شک در آینده نزدیک شاهد شکوفایی وتحول چشمگیر و بیش از پیش در زمینه آبزی پروری و به ویژه تکثیر ماهیان دریایی در استان هرمزگان هستیم .
بارانی با اشاره به اینکه تامین بچه ماهی مهمترین نیاز صنعت پرورش ماهیان دریایی است اظهار داشت : ارتقای آموزش کارشناسان ، مالکان و مدیران مزارع پرورش ماهی در قفس و مراکز تکثیر ماهیان دریائی اولویت مهم در صنعت تکثیر و پرورش ماهیان دریایی است که خوشبختانه شاهد تلاش ها و پیگیری های خوبی در شیلات استان در این زمینه هستیم.
وی افزود: ظرفیت بالای تولید به علت شرایط مناسب اکولوژیکی خلیج فارس ودریای عمان ، عدم نیاز به هوادهی در قفس های پرورشی ، کاهش هزینههای تعمیر و نگهداری، شرایط مناسب پرورشی و وجود گونههای مناسب که طیف وسیعی از غذای مردم را تشکیل میدهند را از مهمترین علل زمینه ساز موفقیت این استان در پرورش ماهی در دریا خواند.
مدیرکل شیلات هرمزگان بازنگری ظرفیت تولید مراکز تکثیر، برگزاری جلسات مستمر با حضور حداکثری سرمایه گذاران، بازدیدهای مستمر از مراکز تکثیر ماهیان دریایی استان ،برگزاری جلسات منظم به منظور پیگیری مشکلات این مراکزرا از اهم موضوعات مطرح شده در این جلسه خواند.
گفتنی است در این نشست حاضرین درجلسه به بیان مسائل و چالش ها و همچنین ارائه راهکارهای پیشنهادی خود پرداختند.
اخبار مرتبط

ارسال نظر براي اين مطلب مسدود شده است.