کد خبر : 35468
دیدگاه‌ها برای رئیس کل دادگستری هرمزگان: هیچ تخلف انتخاباتی در هرمزگان گزارش نشده است بسته هستند
تاریخ انتشار : جمعه 8 تیر 1403 - 16:44

رئیس کل دادگستری هرمزگان: هیچ تخلف انتخاباتی در هرمزگان گزارش نشده است

رئیس کل دادگستری هرمزگان: هیچ تخلف انتخاباتی در هرمزگان گزارش نشده است

رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: تاکنون هیچ‌گونه تخلف انتخاباتی در استان گزارش نشده و انتخابات در نهایت سلامت و امنیت درحال برگزاری است.

رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: تاکنون هیچ‌گونه تخلف انتخاباتی در استان گزارش نشده و انتخابات در نهایت سلامت و امنیت درحال برگزاری است.

به گزارش پایگاه خبری مکران؛ مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری هرمزگان افزود: مسئولان قضایی از صبح امروز با آغاز فرآیند رای‌گیری از همه شعبه‌های انتخاباتی بازدید کردند.

وی گفت:۶۰ قاضی ویژه بر روند برگزاری انتخابات در استان نظارت می‌کنند.

رئیس کل دادگستری هرمزگان افزود: کمیته‌های برخورد با جرایم و تخلفات انتخاباتی نیز در سراسر استان تشکیل شده و بر اساس تدابیر اتخاذ شده، نظارت دستگاه قضایی پیش، حین و بعد از انتخابات نظارت جدی و قاطعانه است.

قهرمانی به مردم اطمینان داد دستگاه قضایی با تعیین قضات ویژه تا پایان روند اخذ آراء، نظارت خود برای صیانت از سلامت انتخابات را ادامه می‌دهد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.