کد خبر : 36420
دیدگاه‌ها برای تخلف تعزیراتی یک هتل مشهور در بندرعباس بسته هستند
تاریخ انتشار : دوشنبه 20 فروردین 1403 - 13:24

تخلف تعزیراتی یک هتل مشهور در بندرعباس

تخلف تعزیراتی یک هتل مشهور در بندرعباس

مدیرکل تعزیرات حکومتی هرمزگان گفت: در گشت مشترک ویژه ماه مبارک رمضان و عید نوروز رئیس شعبه تعزیرات حکومتی، بازرسان ادارات کل صنعت، معدن و تجارت، میراث فرهنگی و گردشگری و مرکز بهداشت، با مشاهده تخلفات یک هتل مشهور در بندرعباس، پرونده تشکیل دادند و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند. به گزارش پایگاه

مدیرکل تعزیرات حکومتی هرمزگان گفت: در گشت مشترک ویژه ماه مبارک رمضان و عید نوروز رئیس شعبه تعزیرات حکومتی، بازرسان ادارات کل صنعت، معدن و تجارت، میراث فرهنگی و گردشگری و مرکز بهداشت، با مشاهده تخلفات یک هتل مشهور در بندرعباس، پرونده تشکیل دادند و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

به گزارش پایگاه خبری مکران؛ «کیومرث حسن پور»، مدیرکل تعزیرات حکومتی هرمزگان اظهار داشت: پرونده تخلف یک هتل به دلیل درج نکردن قیمت، رعایت نکردن دستورالعمل بهداشتی و فروش کالاهای تاریخ مصرف گذشته به ارزش یک میلیارد و ۹۱۲ میلیون ریال در شعبه چهارم بدوی تعزیرات حکومتی بندرعباس رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی هرمزگان افزود: شعبه پس از رسیدگی به پرونده و با توجه به مستندات، اتهامات انتسابی را محرز و مدیر هتل را به پرداخت ۱۹ میلیارد و ۱۲۹ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

به گفته حسن پور، در گشت مشترک ویژه ماه مبارک رمضان و عید نوروز رئیس شعبه تعزیرات حکومتی، بازرسان ادارات کل صنعت، معدن و تجارت، میراث فرهنگی و گردشگری و مرکز بهداشت، با مشاهده تخلفات یک هتل مشهور در بندرعباس، پرونده تشکیل دادند و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.