مدیریت قطع برق چراغراهنما رانندگی در اوج ترافیک شهری

فریده عامری، عضوهیئت رئیسه شورای اسلامی شهر بندرعباس، با تذکر قطعی برق چراغراهنما به اداره برق گفت: با نزدیکشدن مهرماه و ازدحام حملونقل شهری و شلوغی جمعیت در شهریورماه برای خرید مدارس و غیره در اوج ترافیک با قطعی برق چراغراهنما روبهرو میشویم، ترافیک را چندین برابر و بینظمی شهری مواجه میشویم. به گزارش پایگاه
فریده عامری، عضوهیئت رئیسه شورای اسلامی شهر بندرعباس، با تذکر قطعی برق چراغراهنما به اداره برق گفت: با نزدیکشدن مهرماه و ازدحام حملونقل شهری و شلوغی جمعیت در شهریورماه برای خرید مدارس و غیره در اوج ترافیک با قطعی برق چراغراهنما روبهرو میشویم، ترافیک را چندین برابر و بینظمی شهری مواجه میشویم.
به گزارش پایگاه خبری مکران؛ عامری افزود: تذکر در دستور کار برای اداره برق با قطعشدن برق بتوانند مدیریت برق چراغهای راهنما رانندگی را در ساعت اوج ترافیک شهری داشته باشند. متأسفانه با قطع چراغراهنما باید پلیس راهنمایی رانندگی و همکاران ایشان در صحنه باشند و ترافیک را مدیریت کنند.
عضوهیئت رئیسه شورای اسلامی شهر بندرعباس خاطرنشان کرد: با تماسهای مکرر برای دلیل قطعی برق چراغراهنما به سازمان و معاونت برق قطعی برق شهری را مطرح کردند، خواهشمندم سازمان اداره برق این موضوع را در دستور کار خود قرار دهند و بتوانند با قطعی برق شهری، برق چراغهای راهنما را مدیریت کنند تا شاهد ازدحام ترافیک در شهر نباشیم.
انتهای پیام/
سیده فاطمه حسینی
برچسب ها :عضوهیئت رئیسه شورای اسلامی شهر بندرعباس ، فریده عامری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰