دیدگاه‌ها برای  بیش از چهار هزار حلقه چاه سیستان و بلوچستان درحال تعیین تکلیف است بسته هستند
تاریخ انتشار : سه شنبه 22 آبان 1403 - 18:38

 بیش از چهار هزار حلقه چاه سیستان و بلوچستان درحال تعیین تکلیف است

 بیش از چهار هزار حلقه چاه سیستان و بلوچستان درحال تعیین تکلیف است

بارانی مدیر عامل آب منطقه‌ای سیستان و بلوچستان: چهار هزار و ۸۰ حلقه چاه دارای فرم پنج در این استان در حال تعیین تکلیف برای دریافت مجوز برداشت آبهای زیرزمینی هستند. به گزارش پایگاه خبری مکران، با توجه به کسری مخزن و افت سطح آب دشت‌های سیستان و بلوچستان طرحی با هدف به تعادل رسیدن

بارانی مدیر عامل آب منطقه‌ای سیستان و بلوچستان: چهار هزار و ۸۰ حلقه چاه دارای فرم پنج در این استان در حال تعیین تکلیف برای دریافت مجوز برداشت آبهای زیرزمینی هستند.

به گزارش پایگاه خبری مکران، با توجه به کسری مخزن و افت سطح آب دشت‌های سیستان و بلوچستان طرحی با هدف به تعادل رسیدن و جبران کسری مخزن منابع آب زیرزمینی از سال ۱۳۹۳در حال اجراست که از مهمترین اقدامات آن می‌توان به شناسایی و انسداد چاه‌های غیر مجاز، تعیین تکلیف چاه‌های فاقد پروانه، تعدیل پروانه های کشاورزی جهت رسیدن به آب قابل برنامه ریزی و نصب کنتور هوشمند به منظور کنترل اضافه برداشت اشاره کرد.

به منظور ساماندهی چاه‌های فاقد پروانه بهره‌برداری که قبل از سال ۱۳۸۵ حفر شده در قالب فرم پنج با ثبت نام در سامانه مربوطه تعیین تکلیف شده و با رعایت و اجرای قوانین در مسیر قانونی قرار می گیرند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.