کد خبر : 38872
دیدگاه‌ها برای مدیرکل بنیاد هرمزگان؛دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران موجب تقویت روحیه خدمت است بسته هستند
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 28 نوامبر 2024 - 7:23

مدیرکل بنیاد هرمزگان؛دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران موجب تقویت روحیه خدمت است

مدیرکل بنیاد هرمزگان؛دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران موجب تقویت روحیه خدمت است

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان هرمزگان در دیدار با خانواده های معظم شهدا، جانبازان و آزادگان گفت:دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران موجب تقویت روحیه خدمت است. به گزارش پایگاه خبری مکران، عطا ناوکی صبح چهارشنبه به همراه حجت الاسلام قدوسی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران میناب با خانواده معظم شهید «علی

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان هرمزگان در دیدار با خانواده های معظم شهدا، جانبازان و آزادگان گفت:دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران موجب تقویت روحیه خدمت است.

به گزارش پایگاه خبری مکران، عطا ناوکی صبح چهارشنبه به همراه حجت الاسلام قدوسی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران میناب با خانواده معظم شهید «علی مسلمی» و جانبازان گرانقدر «هاشم زارعی»، «احمد ذاکری»، «سید محمد باقر حسینی نژاد»، «اسحق شریفی»، «موسی فخاری شهواری»، «محمد نظری» و خانواده آزاده و جانباز متوفی «دوشنبه شنبه زاده» از توابع شهرستان میناب مقیم در بندرعباس دیدار و سرکشی کردند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران هرمزگان در این دیدارها ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا گفت: دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران همواره برای همه ما موجب افتخار و تجدید میثاق با آرمان‌ های این شهدای عزیز وظیفه ما است.

وی هدف از این دیدار را ارج نهادن به مقام شامخ خانواده های شهداء ،جانبازان و ایثارگران و الگوگیری از این خانواده ها در راه مسیر معنوی زندگی دانست و افزود: آسایش و آرامشی که در جامعه حکم فرماست، مدیون همین فداکاری و ایثارگری هاست که پاداش آنان نزد خداوند محفوظ خواهد بود.

ناوکی با تاکید بر اینکه سرکشی از خانواده‌های شهدا و ایثارگران وظیفه خدمتگذاران است و خانواده‌های معظم شهدا چشم و چراغ ملت هستند، افزود: دیدار و سرکشی از خانواده معظم شهدا، آزادگان و جانبازان، روحیه خدمت را در مسئولان تقویت می کند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.