خسارت به محصولات کشاورزی میناب در اثر سرمازدگی

افت دمای هوا در شب های گذشته موجب خسارت به محصولات سبزی و صیفی در بخش های توکهور، هشتبندی و سندرک شد. به گزارش پایگاه خبری مکران، ناصر نور زاده معاون سازمان جهاد کشاورزی و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میناب گفت: بر اساس برآوردهای اولیه مجموع خسارت وارد شده در بخش کشاورزی در سطح ۵۰۰
افت دمای هوا در شب های گذشته موجب خسارت به محصولات سبزی و صیفی در بخش های توکهور، هشتبندی و سندرک شد.
به گزارش پایگاه خبری مکران، ناصر نور زاده معاون سازمان جهاد کشاورزی و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میناب گفت: بر اساس برآوردهای اولیه مجموع خسارت وارد شده در بخش کشاورزی در سطح ۵۰۰ هکتار بوده که مبلغ این خسارت از لحاظ مالی نیز ۵۲۲ میلیارد ریال برآورد شده است.
وی افزود: محصولاتی مانند بادمجان، گوجه فرنگی، خیار سبز، فلفل و لوبیا سبز که در فضای باز کشت شده و در معرض برودت هوای سرد بوده اند دچار آسیب و خسارت شده اند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰